lördag - 19 dec. "julafton"

God jul:)

idag firas det jul hemma hos oss! Eftersom vi åker imorgon! Kusinerna från Partille har varit uppe och vi har bytt julklappar:)


detta är julgranen vi har iår:) Bruce ligger vid den;) så sött!!

förmodligen blir det inget bloggande imorgon, eftersom jag först ska sjunga i kyrkan och sen åka till Arlanda!
Men får se om jag skriver någon gång under resan! om vi får tag i någon dator;)

ha ett underbart jullov, god jul och gott nytt år till er alla<3

pusssss

torsdag - 17 dec.

Hejsan:)

Idag är en glad och bra dag:D underbart!
Den började dock tidigt, eftersom vi skulle till penta och bli sminkade och även fixa håret, inför dansdagen;) Allt gick bra och vi blev såå snygga;) hah! väldigt ovant på mig bara, som mycket sällan har mer än mascara;P men det blev bra och var kul:) vi åkte sedan till arenan där vi körde igenom dansen några gången, innan de var dags för det riktigt uppträdandet! Det gick faktiskt bra:D alla var nöjda och glada efteråt:)
Jag och Angelica stannade kvar efter vårat uppträdande och dansade. Det var endast obligatoriskt att vara där för 1or och 2or.. så de andra 3orna stack hem! Men vi ville dansa;) det är kul!! Kul att träffa sina extrasyskon och sina vänner:)Ikväll har jag och Melinda varit i kyrkan och lyssnat på våra vänner när de sjungt och spelat, Julton! Efteråt bytte jag, Melinda och Marie julklappar! Men öppnade dem inte;) ska ske på julafton, på lördag för mig:P


Sen helhelt har det varit den bästa dagen på länge! har träffat många trevliga personer;) och mina närmaste vänner<3 Stina och Johan har kommit hit.. och dansen gick bra:) kanoN!

nu ska jag sova:D sov gott<3

pusssss

onsdag - 16 december

Hello:)

Idag är det dagen för Dansdagen! Tränade idag på spec.idrotten! Imorgon gäller det! då jävlar;) ska möte Sandra 7.20 imorgon:) då ska vi dra och bli sminkade och tillfixade! Sen är det dans som gäller för resten av dagen! kul:) hoppas verkligen vi gör allt vi ska:D

det är snööö ute:D underbart! dock blåser det ju massor:S jag skulle cykla till Hem och Hobby och handla åt Larssons men det ville jag icke. När mamma kommer hem, snart, så ska vi ta bilen dit istället:) sen blir det packa och sova ikväll:D Och Bonde söker fru såklart;)

nu är det faktiskt inte alls många dagar kvar till vi åker:D längtar grymt mycket!! men det är mycket som ska ske först!

Torsdag: Dansdag+Stina och Johan kommer:)Julton i kyrkan på kvällen,byta julklappar med Melinda och Marie<3
Fredag: slapp skoldag sen hem och laga massa julmat och packa:D
Lördag: Fira jul!! Kusinerna kommer:) få julklappar!!!!
Söndag: sjunga i kyrkan + ÅKA TILL ARLANDA:D:D
Måndag: FLYGER 00:40  !!!! :D

ha det bra:D
pusssss

RSS 2.0