onsdag

God afton


Hur är det med er alla? Med mig är det riktigt bra faktiskt! har precis träna med Stina, intervaller! Så nu väntar jag på duschen.. Idag har jag varit i skolan! Började med spec.idrott och träning! (första passet då;)) Sen var det frukost:D (andra frukosten;) ) och matte C! Blääää! usch vad jag hatar de! förstår inget!!
Sist var det svenska B och ännu ett jävla klassråd!! blir tokigen viss lärare........förstår inte hur man kan bete sig så som lärare, men men!

Efter skolan gick jag och Sofia för att skriva in oss på en körskola! men inte fanns det någon där, så vi får la gå tilbaka en annan dag! Jag tog bussen hem och nu har jag alltså tränat:)miss someone!! <3

Multimedia

Hejsan!!

Sitter i skolan.. har multimedia! Vi ska bara lämna in en film, sen får vi gå:D och sen ska jag till tandläkaren! ta bort mina gummiband! skönt:D

Igår var det skola, slutade tidigt:D och var hemma runt 1! Då käkade jag och busade med Bruce:) lite senare fick vi besök av en viss Olle! såg på film, lite mer film.. och snackade:D trevligt;)
Vi firade även min far som fyllde år:D 54 år blev han...!!!!!
 har nog inte så mkt mer att säga just nu..:P ha de bra:D

lördag

Hejsan:)

börjar med att berätta om gårdagen!
Slutade ca 14.20.. gick då ner till rese och mötte upp Marie och Louise som kom från Tibro:) vi gick upp till stan och Marie köpte sig en mascara:P sen tog vi bussen till Hjo;) jag lagade lite mat som vi sedan åt innan vi gick ner till busstationen i Hjo för att möta Olle! Vi köpte först lite gottit på ica, sen fick Olle leda oss hem till mig!
Vi satt och pratade, såg på film (Mamma mia!!), sjöng några låtar singstar från Abba skivan för att hålla oss till ämnet;) och pratade lite till:) Trevlig kväll helt enkelt! :)

Idag kom mamma in och väckte mig redan 07.05 :O hon sa att vi skulle åka halv!!!! för vi skulle vara i skövde vid 8... så de var bara att stiga upp och göra sig klar! Vi har varit på framtidsdag för klubben:P planerat vad vi vill ska ske med klubben typ:P hur den ska utvecklas!! efter 6timmars sittande stack Stina, Johan, Ellen, Anna, pappa och jag ut på en liten runda;)skönt att springa av sig efter en hel dag inne!!

Nu har vi precis fikat och pappa har öppnat lite presenter för han fyller år på måndag, men hinner inte fira honom då:P senare ska vi käka middag:)
ha det bra:) <3

RSS 2.0