torsdag!

God morgon! Vaknade tidigt av att Bruce spann och ville ha kel;P inget jag ville.... sen kunde jag inte somna om, och här sitter jag nu!
Ska snart äta frukost med mamma och pappa, sen ska vi fram till city och uträtta lite ärenden! Som att köpa micro, spis, klocka m m...

igår var Louise, Marie och Melinda här, som planerat! Vi hade riktigt trevligt! Sjöng singstar och roade oss!:)

i eftermiddag ska jag ut till Grevbäck och hjälpa till där, med kyrkkaffet;P haha! roligt....  men men! får vara lite snäll ibland när de behöver hjälp! :) jag behöver nog inte göra så mycket! (Y)

men nu ska jag dra ner en våning!
Ha en bra dag:D

pusssss

Tisdag 28 juli!

Nu är jag åter här igen:)

Har inte skrivit på ett tag nu, och det har hänt en hel del sen sist. men orkar inte skriva allt här! Har varit i Eksjö på Oringen, fyllt 18!!!

Just nu har vi gäster här! Sjöholms är de, min lärares moster;) haha, för er som vill veta! aja, vi har grillat och käkat gott!

Ikväll ska jag övningsköra och sova, är trött!! Imorgon ska vi ha gäster igen:p men på kvällen har jag bjudit hit Melinda, Marie och Louise, så vi ska ha trevligt:) singstar åså!!! tjejkväll<3Ha det bra!!
fortsätt kämpa Rickard<3

fredag

God afton:)

Idag har jag packat husvagnen med de saker jag tror mig behöva den närmaste veckan, för imorgon drar vi till Eksjö:)
jag har även målat staket och handlat idag, och tränat:D:D

Ja, som sagt så kommer jag inte vara nåbar via någon dator på hela veckan.. men mobil har jag självklart med mig!! (Y) det ska bli en toppen vecka då jag, Ellen, Anna och Stina ska dela husvagn:) Har lagt in massa bilder från stinas kamera på min dator ikväll med.. så bjuder på några här nedan:D

Jessika och jag<3


Duvungar:)


Jag:)


Det var lite smakprov av bilderna:) så fina så;) hehe!

Nu ska jag fortsätta packa och sen gå en promenad:) Ha en bra vecka, smsa gärna:D

glöm inte att jag fyller år på tisdag, 21 juli:D haha

pusssss

RSS 2.0