fredag - 27 november

Hej!!

Jag är sjukt dålig på att uppdatera;) men så är det! Idag har jag varit hemma hela dagen:) skööönt! Men nu har både John och pappa kommit hem så nu blir det städa av! För imorgon ska det vara julbord här nere i köket:) det är 25:e gången i detta hus;) men 29:de gången det är julbord med detta gänget.. som ni förstår har inte jag varit med från början;) men i.. 18 år! så detta är mitt 19 julbord med dem:) kul!

Ikväll ska jag spela badminton med David, längtar!! vill träna !! samtidigt som det är kul med badminton;) och han lär mig massa nytt, brabra;)

Nu har jag också börjat ett "nytt" gladare liv:D jag ska ta nya tag och se allt från rätt håll;) inte vara så deppig! jag har ju en underbar familj och fantastika vänner så finns ingen anledning till att inte må bra:D

Har ju även köpt mig en balklänning! har även tagit lite bilder.. men dock var det inte lätt att få dem bra:S men kan lägga upp en i alla fall:) lite fel färg och så men men! den ska vara mörklila;)

OCH nu är det inte så långt kvar till jag och gänget drar till DR;) längtar grymt mycket!! det är bara 24 dagar kvar nu:D

vad tycks? :)

ha det bra:D
pusssss

söndag - 22 november

Hej:)

Idag har varit en ganska lugn dag! Det enda som var speciellt var att jag, mamma och pappa har varit i Skövde och sett på Grease! Superbra var det!!

Igår tog jag det lugnt, städade mitt rum, mer än behövligt:S :P Sen kom Olle hit en sväng. Vi käkade och hade trevligt:)

Imorgon är det skola igen.. och efter det ska vi dela ut telefonkataloger i Ryd, jippi!

Nu ska jag snart sova:) pusssss

tisdag - 17 november

Hej!!

Nu är det verkligen dags att jag skriver här igen! Väldigt dålig på det nu för tiden.. vet inte varför:S men blir liksom inte av!
Igår var det komp. ledigt för öppet hus. Då åkte jag till KSS, till Ortopeden och fixade med skor och sulor! Nu kommer det förhoppningsvis gå kanon när jag tränar! Inte ont i benhinnor eller knän (Y)
Efter det skulle jag ta tåget till Falköping! Amelia och Johanna skulle till Falköping och fixa sig hos en frisör inför gårdagens fest så vi satt ihop och snackade:) sen visade jag vart dem skulle gå, för jag är ju såååå bra på hur man hittar i Falköping;) Sen gick jag hem till Olle! När jag skulle åka hem blev det väääldigt bråttom! Tåget kom in på fel spår vid rese.. ett spår UTAN perrong!!! jag som hade bråttom till bussen!! Så jag och några till fick springa i hela tåget, hoppa av tåget på det stället där det var närmast till en perrong:P och springa som f*n till bussen! det var typ 10 sek till bussen skulle gå när vi kom fram! TUR:D


Idag är det studiedag och jag har en slappdag här hemma:) har nyss käkat lunch med pappa och Angelica:) Senare blir det kör och Exodus!

Imorgon ska jag, mamma och Marie till Falköping och prova klänningar!!! kul!! det roliga är att det är nästan hemma hos Olle:O typ grannen! coolt att jag inte visste de:P hehe! Aja, får se om vi får se honom eller ej!

Ha det bra
pusssss

RSS 2.0