Lördag - 31 oktober

Hej!

Snart är även oktober månad slut för denna gången! Igår träffade jag Louise, David och hans vän Adam! Vi bowlade och sedan for vi in till Skövde för att besöka Sofia och Robin! Trevligt med "nya" människor:)

Idag har jag sett på Lotta ;) hon och jag är för lika! underbar tjej;) haha! efter det har jag, mamma och pappa varit ute och gått! ca 1½ timma blev det, jätteskönt, men lite kallt! det är ju endast 0.6 grader nu...
När vi var ute och gick hände lite olika saker! Först ringde David, som senare ska komma hit:) Sen lämnade vi pengar till några vi känner:P vi träffade på två grisar! och vi hittade en cach!!! ÄNTLIGEN! Som vi har letat! mamma har varit där, Stina har varit där, jag och Stina har varit där... ja.. men nu hittade jag den!!! den var ju där, precis där vi letat!!
Vi gick sedan vidare, hemåt. Men påvägen träffade vi en underbar katt! Russin hette den:) en Birma! Någon som känner den? jättefin i vilket fall! men den ville inte att vi skulle lämna den, den förföljde oss!! men nu är vi hemma, utan den;)

tänkte lägga upp lite bilder från promenaden, kanske något från bowlingen igår också:)   

katten ser så arg ut:S men den ville aldrig vara still så detta är bästa bilden:P

 

Hoppas ni andra får en trevlig kväll! Jag ska umgås med Marie, Louise och David:)

 

pusssss

torsdag - 29 oktober!

Helloooo:)

En kall torsdag idag! Och sista torsdagen i oktober, det är snart november!!! ojoj vad tiden går fort! Men det är kul:)
Idag har jag redan hunnit baka vaniljhorn:D gottit! Jag har även hunnit se lite film och kelat med Bruce!!
Senare idag ska jag ta bilen till Åsa där det är tjejkväll:) påvägen dit ska jag dock plocka upp två läckra tvillingar i Skultorp;) Hoppas det inte är för kallt och halt när jag ska köra hem i natt:S

Annars ska jag ta det rätt lugnt idag! Ska försöka plugga lite.. kanske se filmen jag fick av Olle igår? och ja.. vila och njuta av lovet;)


Och just det! Igår var jag och mamma på ljusparty i Fröjered hos Sara! För er som inte vet så får man lukta på massa goda ljus, försöka bestämma sig, och sen beställa:D så har man massa härliga dofter hela vintern sen;) så det blev lite röda ljus till mitt rum, som luktar: Toscanska trädgårdar!! så spännande:P


Jessika; Vita Nike skor med blå sula:P lite udda men ja.. Stina kallade dem mongoskor! men lite fräcka;) haha!


laddar upp en bild på några av vaniljhornen nedan..ha en bra dag!!
pusssss

onsdag - 28 oktober

hej

Vaknade tidigt idag.. åkte in till Skövde med pappa. Fixade lite hos ortopeden och sedan vidare till Esplanaden och handlade lite:) köpte nya skor!! Och ett minneskort till min kamera! så nu kan jag ta massa kort på Dominikanska;)

ikväll blir det ljusparty i Fröjered:)
pusssss

Annars känns livet sådär just nu.. så mycket att göra.. så lite tid.. saknar mina käraste..

RSS 2.0