torsdag - 30 december

Tjenixen :)

Idag har det varit lite bättre än dagarna innan! Jag är lite mer positiv och ser allt liiiite ljusare!

Imorgon är det nyårsafton och då ska jag jobba! lika bra, så tjänar jag extra pengar! Tänkte spara dem till ett bättre tillfälle.. kanske kan jag köpa mig en riktigt fin skidjacka eller en kamera? vi får se :) jag vet ju inte ens hur mycket jag kommer få så..

Nu sitter jag i min säng och är hungig.. vi ska nog äta middag snart, hoppas jag :)

ha det så bra :)
pusssss

onsdag - 29 december

God morgon!

detta är första gången jag bloggar från min nya dator :)
jag har hunnit vara i Sverige, men bara några dagar och nu är jag åter i London igen.

här är det regn och grått... trist! I Sverige var det ju så fint ute med all snö..

Jag trivs jättebra här, verkligen. Men! Detta var tredje gången som jag åkte till London, det senaste året. och detta var den minst roliga.
Första gången var jättespännande eftersom jag inte riktigt visste vad som väntade.. allt funkade jättebra och jag kände ingen större eller jobbig hemlängtan, dock saknade jag ju personer såklart, men inte så det blev till större besvär.
Andra gången när jag åkte i augusti.. då visste jag att jag skulle vara borta betydligt längre. Men då hade jag varit hemma i 6 veckor och verkligen träffat alla. Jag började istället sakna barnen här i London och det skulle bli riktigt roligt att åka tillbaka till dem igen. Hemlängtan blev värre och värre med tiden men som tur var hälsade Marie o Louise på mig på mitten och det gjorde allt mycket enklare.
Tredje gången, nu efter jul. Ja.. jag har knappt varit hemma. Har inte träffat alla jag skulle vilja träffa.. och de jag träffade hade jag velat träffa mycket mer. Detta gjorde att jag började längta hem redan första kvällen. Jag menar absolut inte att jag ska åka hem eller så. För jag trivs här och tänker stanna här och slutföra mitt uppdrag :)
Men detta kommer bli ett jobbigt halvår. Jag är halvvägs nu. Om någon dag ska jag boka flygbiljetter för att åka hem ca 4-5 dagar i mars. det är alltså 2 månader kvar tills jag kommer hem en lite sväng. 2 månader är ju inte så länge! Så det är bara att blicka framåt och längta :)

Igår bokade mamma och pappa biljetter till LONDON!! Det gjorde mig jätteglad. De ska hit och hälsa på i mitten/slutet av april. Alltså ca 5-6 veckor efter att jag har varit hemma :) det blir ju kanon!

Efter april är det inte långt kvar :) jag måste ju självklart hem över helgen då världens bästa tvillingar tar studenten i början av juni också! allt blir så mycket enklare när man delar upp de ;)

Vi får se hur allt går :) men jag hoppas det kommer gå bra!
Just nu har jag inga vänner här heller :/ vilket gör det hela ännu jobbigare...

ha de bra
pusssss

söndag - 19 december

Hej!
.
ingen överlycklig Cajsa som skriver.. Det är massa snö här i London och Heathrow har stängt hela flygplatsen!
Jag hoppas verkligen att jag kan åka hem på tisdag! Det betyder så j'vla mycket. Vill hem till min familj <3
.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. jag gör inte så mycket. Kikar mest runt på massa hemsidor för att se om de blir mer snö eller så :P
.
skriver igen om jag vet något :)
.
pusssss

RSS 2.0