onsdag - 24 feb

Hej!!

Sitter hemma hos Sofia just nu! Fia, Sara, Sofia, Angelica och jag är här ;) spelar spel och har roligt ;D senare drar vi till Bogrens! 100 dagar till studenten nu!!

ha de gött;D

söndag - 14 feb.

Hej!

Idag är det alla hjärtans dag:) mysigt va:)  dock vet jag inte om jag tänker "fira" det direkt.. med Bruce isf..

Igår åkte vi skidor på Rankås, åkte milspåret! Det var riktigt fint:) vi har bestämt här hemma att vi ska göra minst en fysisk aktivitet varje dag på lovet. Så igår var det skidor, idag blir det troligen också skidor! Men jag har dock träningsvärk idag.. inte så konstigt eftersom jag knappt tränar.. :P

igår var vi som sagt hemma hos Kråklinds! Åt god mat och kikade på tv:)

Idag får vi väl se vad som händer.. åka skidor är det som är planerat! Städa mitt rum behövs det med.. så får väl bli så :) eller någon som har någon annan idé?

pusssss

fredag - 12 februari

God morgon:)

Har precis ätit lite frukost! blir nog dock lite mer senare så jag inte hungrar ihjäl när jag ska in till skolan en sväng senare..
Har ju som sagt matte c sen! Annars är det lov nu:D helt fantastiskt;) Ikväll ska jag, Louise och Marie sjunga lite med kören! Efter det drar vi nog hem till Melinda och grattar henne, ca en vecka försent.. men bättre sent än aldrig:) Tänka sig att hon redan är 19 år..

Under mitt lov har jag inte så mycket planerat faktiskt! Ska väl plugga.. imorgon blir det att åka till Kråkhult, tisdag ska jag vara i Skövde hela dagen! Först till tandläkaren och sen stannar jag kvar och säljer fika på berget:) så alla som är lediga, kom upp till Billingen och fika i Hagenstugan;D
får väl se vad som kommer ske mer! Förhoppningsvis träffa lite kompisar och ha kul :) se lite film också!!


bjuder på en mycket fin bild på mig och Marie ;) den är INTE ny:PHoppas allt är bra:)
pusssss

RSS 2.0