söndag - 31 jan

Hej!

Idag är det redan sista dagen i januari 2010! Imorgon är det februari :O

Igår var vi i Skövde och i arenan för Idrottsgalan! Först sågs vi från klubben i baren inne i O'Learys! Sedan gick vi vidare och drack en välkomsdrink. Dock var vi nära på att få en kaffekopp i huvudet då, det var en kopp som ramlade ner från andra våningen rakt ner bland oss! Men det gick bra:)
Vi satt nära scenen och hade bra platser :) Vi åt oss mätta och sedan var det dags för prisutdelning! Ganska snart efter den åkt vi hemåt, då var vi ändå där i 5 timmar;PSen när jag kom hem såg jag på Robinson finalen fast jag var jättetrött;) ville verkligen se det innan jag fick veta vinnare på annat sätt!

Idag ska jag och pappa till Skövde med morfar, han ska till jourcentralen och kika så han inte har brutit något eller så:) han ramlade i fredags! Hoppas allt är under kontroll:)

Ha det bra:D

pusssss

lördag 30 jan.

Hejsan :)

Kom just hem ifrån Louise! Jag och Marie var där och våldgästade! :) vi snackade mest och skrattade;)

Dagen började med danslektion, vi dansade Jive! Kul:) Sen var det massage, då vi ( jag och Angelica) skulle massera varandra, alltså båda under samma lektion. Det var dags att lära sig framsida ben massage, lår och smalben. skönt som vanligt att slappna av en stund under skoldagen:)

Vi gick sedan till matsalen och åt god mat!! wow, säger JAG verkligen att skolmaten var god :O mm, den var verkligen det!! Laxfilé och stekt potatis! mums:)

Vi hade sedan Religion:) och sist Matte C, jag och Erica alltså;) så nu är vi på g igen!!


ha det bra:D
pusssss

Onsdagen den 27 jan.

Hej:)

Nu sitter jag och ser på Svtplay, som vanligt:) Det snöar massor ute!! Jag älskar snö, men är det inte tillräckligt nu?

Idag ska jag plugga och slappa!

Hm.. jag har ingen alls skrivglädje! Får se när det blir ett inlägg igen:)

ha de bra
pusssss

RSS 2.0