Äntligen:)

NU blev jag klar med min kjol!!! har velat göra en kjol rätt länge nu! Och äntligen är den klar;D

lite svårt att ta bild på sig själv..lite suddigt och så! men bättre än inget :)
Dock står den ut lite.. men det ska nog bli bättre när jag använt den lite :)
är i alla fall nöjd! (Y) :D

Vad tycks?

tisdag - 30 mars

God morgon :)

Påsklov


Har precis sett senaste avsnittet av "112 - på liv och död". Det är riktigt spännande och intressant att se. Det påminner om "SOS" som gick på tv när jag var liten! Det är coolt att man får följa med poliser, ambulanspersonal och räddningstjänsten i deras arbete och se vad som sker.

Som ni kanske förstår (eftersom jag redan sett 1 timma på tv och klockan endast är 9) så sover jag inte så länge fast det är lov. Dock sover jag nästan 2 timmar mer än vanliga dagar då det är skola, så det blir skillnad :)

Igår vaknade jag upp i Falköping. Åkte sedan hem och började sy min kjol. Skulle inte klara det utan mamma, det är hon som har tankarna och idéerna! Satt i 2½ timma och höll på, men tillslut blev jag trött och det blev mörkare så då slutade jag för dagen.

Jag träffade sedan Louise. Vi gick en promenad och snackarde - mysigt! Hon följde sedan med hit en sväng!
Jag la mig ganska tidigt...

Så idag då.. Jag och mamma ska åka till Korsberga sen, för att se om de har något fint papper där :) jag har även planer på att sy klart min kjol idag! inte mycket kvar!! (Y)

Ha det bra :D

pusssss

torsdag - 25 mars

Hej!

Känner att det är dags att uppdatera lite! har ju en ny mobil nu, och där kan man leka lite med bilderna;) så det har jag gjort...Så det här är jag:D


Hade prov i dans förut.. gick väl sådär! lite klurigt att kunna allt:P Sen sjukanmälde jag mig och åkte hem, eftersom jag mådde illa:/ är inte helt kry! Jag har fått i mig lite mat nu i alla fall. Ska snart lägga mig hos Bruce i min säng;)

pusssss

RSS 2.0