onsdag - 27 april

Hej =)

Sitter just nu nere i köket och har precis lyssnat lite på radion om Tiomila, som är i helgen! Dock ska inte jag springa, är inte i form för de än :p men jag är på god väg :) har tränat 5 dagar i rad nu!!! riktigt imponerad av mig själv ;)

Igår lämnade jag blod och besökte tandläkaren på förmiddagen. På kvällen gympade jag och mamma!
Idag gick jag upp tidigt för att åka med mamma ut till Korsberga. Jag hade med min cykel. Jag var först några timmar hemma hos Ania, Urban och Hannah! Det var kul att se hur stor tjejen hade blivit!
Sedan cyklade jag hemåt :) duschade, åt lunch och cyklade sedan ner till Sjöryd. Där fick jag recept på två salvor till mina händer och kropp :P

Idag skulle jag ha åkt tillbaka till London. men eftersom vi bokade om min biljett så åker jag ju näåsta vecka istället :) på tisdag.

bjuder på en bild på mig som jag tog igår ;)


Ha de bra ;D
pusssss

söndag - 24 april

Hejsan!

Har nyss varit ute och cyklat med Stina, runt Mullsjön! Det var trevligt, hon pressade mig allt ;) det behöver jag! Vi tog även en paus vid sjön där hon lärde mig att fota ;)

Nu sitter jag ute i solen tillsammans med Bruce. Väntar på att Marie ska komma hit om en stund :)

Igår tävlade jag! Det var kul, faktiskt riktigt kul att orientera! Så himla härligt att springa i skogen!

Efter tävlingen åkte vi hem.. sen träffade jag Melinda och hennes sötnos! Det var kul att se hur mycket lillan har växt, hon är ju en stor tjej nu! På kvällen käkade vi lite mat, såg på film och snackade! :)

Imorgon kanske kusinerna kommer hit! Det vore grymtroligt :D

Stina o Johan åker dock hem imorgon.. lite tråkigt, men vi ses ju på måndag igen, när jag åker till Stockholm för att sedan flyga till London igen!

Ha det så bra :)
pusssss

RSS 2.0