tisdag - 30 augusti

Hejsan :)

Om jag inte bloggar ikväll får jag väl klagomål, de var ju ett tag sen nu ;)

Men nu har jag i alla fall flyttat, till Jönköping! Lägenheten är superfin, och nu börjar jag komma iordning. Skolan känns bättre och bättre. Har lärt känna några trevliga typer nu :) Har inte någon kamera här men när jag hämtat den i Hjo så kommer de lite bilder =)

Ha de bra!
Pusssss


onsdag - 24 augusti

God afton!

Nu blir det bara ett kort inlägg, mest för att jag känner att jag måste blogga lite ;) Men jag är trött så måste sova strax..

Nu har jag börjat i Jönköping och det känns rätt okej. Jag tror och hoppas att det kommer bli mycket bättre. På fredag går första flyttlasset och jag längtar redan till att slippa pendla ;) På måndag börjar första kursen.. mycket att läsa.. men jag ska klara detta! Hur svårt de än är ;)

Sov gott!
pusssss

lördag - 20 augusti

Hej!

Det har hänt lite sen sist, knappt att jag hänger med i svängarna.. Jag har nämligen skrivit kontrakt för en lägenhet. Flytten början redan på fredag :O gaaalet. Det blir säkert bra.. men jag är lite nervös!
Säg till om ni vill hälsa på mig sen :D

Så de senaste två dagarna har jag underhållt mig med att kika runt på IKEAs hemsida! Blir ett antal grejer som måste inhandlas nu. Men idag blir det tävling, i orientering. Jag och mamma ska iväg :) blir kul!

Ha de bra
pusssss

RSS 2.0