tisdag - 29 mars

Hejsan!

Igår var jag ledig, och även idag är jag ledig. Det är jätteskönt. Men tråkigt i längden! Men nu ska vi se framåt:)
  • På fredag åker jag, U och de största barnen till Butlins! Det ska bli kul. Det ligger i västra England och det är ett stort nöjesfält! Barnen kommer förhoppningsvis ha kul :D
  • Nästa onsdag kommer Stina och Johan till London :D Jippi! Det kommer bli superkul! Då kommer dem få träffa barnen och familjen här! Se hur jag bor och vi ska förhoppningsvis åka båt på Themsen! Jag kommer också gå på min första musikal i London, nästa torsdag! :)
  • Söndagen där efter, alltså den 17 april. Då kommer mamma, pappa, Ingrid och Leif hit till mig :D Då ska vi ha kul. Då har vi huset för oss själva och ska njuta av tiden tillsammans!
  • Sedan åker jag ju med dem hem till Sverige! Alltså den 21 april :) Idag är det 23 dagar kvar! Då ska det firas påsk och jag ska förhoppningsvis hålla mig frisk denna vistelsen så jag kan njuta och träffa alla min söta vänner och självklart Olle :) <3

Allt detta ska ske inom de närmaste 3 veckorna :D wow vad roligt! På fredag är det redan april också! Tiden går så himla fort!
Ha det så bra :)
Pusssss

Olle o Jag

Vissa dagar är det så sjukt jobbigt att vara utan dig..
Jag saknar dig varje dag och det blir bara jobbigare & jobbigare..
Men som tur är så ses vi snart igen :D och då kommer vi ha klarat en lång resa utan varandra!

du får mig att le <3

söndag - 27 mars

Hejsan!

Idag började jag med att skypa med mamma och pappa :) Det var trevligt!
Sedan gjorde jag mig snabbt iordning för att åka till Camden. Där mötte jag Emma och hennes familj!


Vi tog sedan tuben till stan där vi gick omkring och såg "de man ska se" ;)Vi åkte sedan hemåt och jag umgicks lite med familjen här innan jag la mig i min säng och såg på lördagens körslaget!
Pusssss

RSS 2.0