tisdag - 29 november

Hej på er!

Idag var min plan att plugga, vilket jag har gjort! Men jag har också fått veta att våran "lektion" på fredag är inställd.. så jag tänker plugga ännu mer ikväll så jag blir klar med hemtentan och kan åka hem till Hjo redan imorgon! Ska bli skönt! Så idag har jag pluggat, tvättat och lagat mat!

Ikväll ska jag se på Sommarpratarna så innan kl20 måste pluggandet vara klart ;) jag gillar tidspress!
Ha de bra!
pusssss

måndag - 28 november

Hej!

Jag fick en inflyttningspresent av Stina & Johan! som jag var med och köpte.. ;) TACK! :)


Ja, som sagt kom Stina och Johan vid 7.40 idag! Då mötte jag upp dem vid bussen! Vi åt frukost i min lägenhet och umgicks innan vi gick ner till stan och skolan. Efter en god lunch var det dags för S&J att åka bussen till Stockholm. Vi sa hejdå och jag gick till stan igen, på jakt efter lite presenter till alla små godingar! Hittade till de två största jag skulle köpa till! :D

Nu i eftermiddag har jag börjat lite smått med hemtentan som ska inlämnas på fredagmorgon. Ska göra massor imorgon hoppas jag! :) Sitter mest och myser i lägeheten med lite julmusik och tända ljus!!
Ha en bra måndagskväll!
pusssss

söndag - 27 november

Första advent!Nu är faktiskt första ljuset tänt här hemma hos mig! Adventsljusstaken lyser även den, i fönstret. Jag har precis ätit lite mat efter att ha varit i Herrljunga hela helgen.

Det har varit jätteroligt och jag har lärt känna många nya härliga människor! :) Ellen lastade på mig en papperskasse med mat när jag skulle hem, som blev över efter helgen.. Men eftersom det inte gick så många bussar från stan och hem till mig här i Jönköping gick jag hem i regn och rusk! Därav gick kassen sönder strax innan jag kom hem.. så här såg den ut..


Men helgen gav sina men ;) träningsvärk i de flesta delarna av kroppen och slagna knän efter många roliga lekar och träning!! Så de var det värt ;)


Men idag var det dags för oss alla att packa ihop våra madrasser och bege oss hem till var och en! Jag tog tåget mot Jönköping. Imorgon kommer Stina och Johan på besök hem hit till mig! Det blir kul och troligen en mysig frukost :)

ha de så bra!
pusssss

RSS 2.0