onsdag - 28 september

God kväll!

Nu är VFUn igång och jag är nöjd! Det är roligt att äntligen vara ute i skolan och se hur verksamheten är :) härliga barn!
Imorgon ska jag utföra mitt första "egna" uppdrag. Leda en lek på idrotten :) blir spännande!

nu ska jag och kissen sova :)
god natt
pusssss

söndag - 25 september

God förmiddag!

Söndag och kissen vill inget annat än ut ;) eftersom solen skiner!

Igår var Larssons hos oss! oerhört trevligt ;)

I fredags hämtade mamma mig i Jönköping och när vi kom hem gick jag en promenad med Maja! Jag ville ut i höstsolen och fota lite! dock var ju inte löven så fina som jag ville ;) får nog vänta några dagar till! Men tog lite fina kort vid Vättern istället!Nu på förmiddagen ska mormor och morfar komma hit och fika! Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på!! Imorgon är det ju dags för VFU...

Ha de bra!
pusssss

fredag - 23 september

Hej!! :)

Fredag idag, vilket betydde första tentan och sedan dags för VFU!! kul! Ännu roligare när jag fick godkänt på tentan!!! :DMan gjorde tentan på en dator, kändes som ett körkortsprov. Det var såå läskigt att trycka på knappen för att se hur det gick.. men jag fixade det!! 87% rätt :) man skulle ha minst 80% rätt för att bli godkänd.

Jag har precis ätit lunch (som ner ser nedan). Pasta med kyckling,tomat och basilikasås! gott!Nu ska jag bara invänta mamma som ska komma ner hit till mig! Vi ska sätta upp några tavlor, åka till några affärer och sedan ska vi hem till Hjo igen =)

Så det blir hejdå Jönköping för 3 veckor nu!! 

Pusssss

RSS 2.0