Torsdag - 30 augusti

God förmiddag! :)

Hur är det? Med mig är det sådär.. jag är förkyld och det släpper inte :( Jag hostar och håller på! Men som tur är så har jag varken feber eller ont i halsen :) Jag vill verkligen bli frisk nu - ska ju tävla i helgen!!

I tisdags pysslade vi i skolan! Vi arbetar just nu med teknik och vi fick i uppgift att uppfinna olika konstruktioner och vi gjorde därför en katt som kunde slicka med tungan och vifta på svansen! Vi blev faktiskt mycket nöjda!! :)

Igår, efter skolan, åkte jag och Agnes hem till Sara och Johanna! Vi såg på film och käkade pizza i Saras lya, myspys! Efter en rysare gick vi sedan ut i skogen på jakt efter en cach! Men attans.. vi hittade den inte trotts att vi utsatte oss för både det ena och det andra.. MEN! Efter att jag och Johanna hoppat över en bäck ett antal gånger så hittade vi den :D Då blev vi nöjda och gick tillbaka till civilisation igen! Jag och Agnes åkte sedan hem och jag bänkade mig framför tvn resten av kvällen!
Idag har jag endast gitarrlektion och därför blir det en lugn förmiddag :) Efter lektionen ska jag ta bussen norrut! :)

Ha det så bra!
pusssss

tisdag - 28 augusti

Hej :)

Nu måste jag skriva här! Jag får visa lite bilder från den senaste tiden först! Den 18 augusti hade vi 100års kalas hemma i Hjo. Huset fyller 100 år i år så det firade vi genom att bjuda in förredetta boende i huset. Det var ett lyckat kalas och alla verkade glada och nöjda!
Jag och min kära syster var ju på Kent också! Det får inte missas. Det var en mysig dag/kväll! 19 augusti, Sjöhistoriska, Stockholm
Förra veckan köpte jag ju mig en gitarr också!Nu är skolan i alla fall igång som vanligt igen och det märks knappt att vi haft lov. Skillnaden är att jag i helgen jobbade och tjänade extra pengar! Det har ju inte hänt innan, och det gillar jag nu :D

Ha det toppen!
pusssss

tisdag - 21 augusti

God kväll :)

Denna dag har jag varit ledig från skolan. Det blev en sovmorgon och sedan en sväng ner på stan. När jag kom hem igen lagade jag mat och gjorde matlådor! Det var ju helt slut på matlådor i frysen nu så det var tvunget, lassagne blev det :)


Eftermiddagen har jag tillbringat i lägenheten och städat, tvättat och diskat! Nödvändiga grejer har blivit gjorda så det känns bra!

I morgon är det skola igen och efter det ska jag hem till Johanna! 

Ha en mysig kväll!
pusssss

RSS 2.0