Lördag - 29 december

Hej på er!

Nu var det några dagar sedan jag skrev här! 1 vecka sedan. Sedan sist har vi firat jul och myst här hemma! På julafton var vi hos John och Angelica. På juldagen kom Stina och Johan hit. Det blev middag och julklappar =) På kvällen fick vi alla en glad överraskning med champange!! På onsdagen kom Larssons hit på kvällen. Det var kul, jag hade inte träffat Anna sedan första helgen i oktober!

Igår åkte jag till Jönköping och Eric kom till mig! Idag kom John och pappa med mat till oss och det blev en snabbvisit för dem i min lägenhet! Jag åkte sedan med dem hem till Hjo igen. Nu sitter jag här och gör inte särskilt mycket.

Imorgon ska jag jobba, natten till nyårsafton. Sen blir det dags att åka ner till Jönköping och Eric igen för nyårsfirande :)

Ha det bra så skriver jag nästa år igen!
PUSSSSS

Lördag - 22 december

Hej på er :)

Idag har jag varit i Skövde på förmiddagen tillsammans med Melinda, David, Julia och Marie. Vi köpte julklappar till varandra och fikade på Rådhuscaféet. Det var en mysig start på dagen! I eftermiddags åkte jag, mamma och pappa till Planmo där vi fikade gott. Nu ikväll har vi bara suttit vid tvn. Det blir ganska lugna och slappa dagar här i Hjo.. men det är skönt :)


Vissa är sötare än andra - så är det bara! <3
Nu ska jag snart sova så jag är pigg imorgon! På kvällen ska vi på julkonsert i Korsberga :) 

Sov gott :)
Pusssss

Fredag - 21 december

God kväll mina vänner :)

Sitter och kikar på Svenska hjätegalan med mamma och pappa. Galet vad fina insatser människor gör för andra!! :)

Igår var jag helt ledig från skolan. Men det blev en lunchdejt på stan med Marie! Det var mycket mysigt :) På kvällen kom Eric till mig! Dagen idag började vi med att se på julkalendern! Sen var det sista skoldagen före jul. Tycker det var allt för sent men bara att bita ihop.. Tidigare i eftermiddag åkte jag till Hjo. Pappa hämtade mig i Brandstorp så jag kom hem lite tidigare. 

Här får ni se min julgran :D


Men nu är jag i Hjo för att fira jul och mysa med familj och vänner! :)
Ha det så bra!
pusssss

RSS 2.0