tisdag - 31 januari

Hej!

Sista dagen i januari för detta året! Tiden går fort. Idag har vi haft "Drama" i skolan. Vi fick göra lite olika övningar, det var kul :) Efteråt gick jag och Sandra på stan. Jag köpte jeans och örngott! Så jag är nöjd :)

När jag vaknade idag var det minst lika vacker utsikt som igår! Jag har det bra jag ;)


Lila och nytt örngott!!


Imorgon åker jag till Hjo efter skolan. Ska bli kul att komma hem dit nu när det är några veckor sedan jag var där! Det kommer faktiskt vara lite förändringar där hemma. Nu ska jag göra mig en semla och titta på lite play! =)

Ha en bra kväll så hörs vi!
Pusssss

måndag - 30 januari

Heej :)

När jag vaknade idag och tittade ut genom fönstret var det en underbar syn! Jättefina färger på himlen!


Efter frukost åkte jag med bussen ner till stan för att möta Sandra vi tåget. Vi mötte sedan upp de andra i våran grupp i skolan och gjorde grupparbete! Vi skulle även intervjua varandra och sedan reflektera över det. Så idag var vi duktiga. 3 "arbeten" är inskickade idag! :)
Jag och Sandra gick lite på stan i väntan på hennes tåg hem. Nu har jag nyss ätit en semla och gått en promenad här hemma i Dalvik! Tog med mig kameran så jag bjuder på 1 foto! Det är så mysigt att det är vinter nu. Snö och kallt! Jag hoppas på att åka skidor nu när jag ska hem till Hjo i veckan. Det vore jätteroligt. Men imorgon är det skola igen!Ha det så bra :)
PUSSSSS

söndag - 29 januari

Hej!

Nu är jag tillbaka hemma i Jönköping efter en helg i Borås. I fredags städade jag lägenheten innan jag tog bussen mot Borås. När jag kom fram var det föreläsning och roliga lekar innan vi sov en sväng! Lördagen bestod av utbildning i Banläggning, steg 2. Vi hade sedan en kort paus innan det var dags att gå till Scandic för middag och ytterligare en föreläsning. David Andersson och Lena Eliasson pratade på om deras karriärer! Trötta gick vi sedan tillbaka till LBS, där vi bodde. Lekte lekar och hade skoj innan det blev några timmars sömn! Idag, söndag har vi planerat inför lägret (som är i juni). Efter kramring och hejdå så åkte jag med Lovisa till resecentrum för att åka buss tillbaka till Jönköping. Vi kom fram hela men trötta. Vi tog varsin buss hem från stan och nu sitter jag här i lägenheten :)  Jag har ätit mat och sett på "Så ska det låta"! Nu är det Wallander som gäller!

Imorogn ska jag till skolan igen. Blir nog roligt, vi ska göra grupparbeten. På onsdag ska jag till HJO :D

Ha det så bra!
pusssss

RSS 2.0