fredag - 27 juli!

Hej på er!
 
Nu är det mer än dags att jag skriver här igen! Det är mycket att göra nu men det är riktigt kul! =) Dock blir ju bloggen lidandes.. Sedan sist har jag hunnit fira mig och jag har fyllt 21 år! Jag jobbade sedan två nätter och vi for efter det ner till Halmstad och Oringen!!! 

Men nu är det så att jag ska iväg och jobba.. egentligen hade jag velat vara kvar i Halmstad denna kväll.. men jobbet kallar så det är bara att infinna sig här i Hjo! Jag hinner inte heller kommentera bilderna men här kommer en del drös.. både från mitt firande och Oringen!


Ha det bäst! pusssssssssss
 
 

torsdag - 19 juli

God afton :)

Nu ligger jag i min säng och funderar över dagen. Den har varit bra :) Men först tänkte jag berätta kort om gårdagen. Jag, mamma och pappa åkte till Mullsjö och tillbringade dagen hos vänner där. Jag tog sedan tåget från Mullsjö till Falköping där vi firade Sandra som fyllde år i söndags. Hon bjöd på god mat och vin :) Min snälla pappa hämtade sedan hem mig!

Idag gick vi upp ganska tidigt och for iväg till Gränna. Vi köpte biljetter och tog färjan över till Visingsö. Där hyrde vi cyklar och tillbringade några timmar på dem och såg oss om på ön. Här kommer bilder..

Det blev en hel del bilder.. orkar inte skriva text till dem så bilderna får tala för sig själva :)

Ikväll har jag gått en promenad med Louise! Ha det så bra så hörs vi :D
pusssss

söndag - 15 juli

Hej!

Igår var en riktigt bra dag! Jag gick upp vid 06 för att baka bröd till våra nattgäster. Jag och mamma fixade sedan en god frukost med mycket att välja på! Vid 9 hämtade Marie och David mig. Vi plockade sedan upp Louise och Calle innan vi for till Borås och djurparken! Efter några timmar vid djuren åt vi lunch på Knalleland. Det var en mysig utflykt! Men något jag kom underfund med under dagen var att jag mer än gärna vill åka på safari! Det är jobbigt att se alla djuren instängda i burar och inhängnader.. jag vill se dem fria!!

När vi var tillbaka i Hjo hämtade vi bara upp lite tjocka tröjor och inhandlade mat på Ica innan vi åkte till David. Där lastade vi släpet och åkte iväg med fyrhjulingen! Det var jättekul att åka på släpet :) Vi åkte till Lingonudden och vi hade tur att ingen annan var där! Vi tände en eld och grillade, sjöng, pratade och hade supertrevligt :) En kanon dag!!!!! Vi satt länge och jag var inte hemma förrän vid 03.. men varför avbryta något så trevligt?!Pingvin!

Savannen!Giraff :)
Marie och David


Björn!!
Bongo


Louise testar fyrhjulingen!

På väg till Lingonudden, Calle och Louise :)


Marie och jag!David körde oss :)


Elden

Lingonudden!

Mys med sång vid elden :)

Marie och jag :)

Härliga bilder från en fin dag, kväll och natt!
TACK mina vänner :)

Nu ska jag följa med mamma ner till badet för hon ska simma! Ikväll/inatt blir det jobb igen!

GRATTIS TILL SANDRA IDAG!! Som fyller 22 år :) <3pusssss


RSS 2.0