måndag - 18 juni

Hejsan!

Ännu en sen kväll/natt men så är livet här på O-CAMP! Dagarna rullar på fortare än jag kunde ana och snart är vi halvvägs in igenom lägret. Det mesta går bra och jag har jätteskoj här :) Jag tänkte bjuda på lite bilder från dagarna hittils.. dock bara ett smakprov! Mer kommer förmodligen vid ett senare tillfälle!

Denna dag har vi även firat vår vän Martin som fyllt 19 år! GRATTIS! :) 

 


 

Nu måste jag faktiskt sova! Ska upp om 4 ½ timma.. GOD NATT!
pusssss

 

Lördag - 17 juni O-CAMP

Nu kommer en snabbrapport ifrån O-CAMP och Nuntorp. Jag ska strax lägga mig i sängen och sova några timmar innan det är dags att gå upp igen. Idag har vi förberett mycket inför lägret som startar i morgon. Jag hoppas lägret kommer att gå bra och att alla är glada och nöjda! Söndagens lägertidningar är nu tryckta och deltagarna är välkomna hit i morgon!!

Hörs förhoppningsvis snart igen :D
pusssss

torsdag - 14 juni

Hej!

Idag var det tidigt upp för att åka till Lidköping med morfar. Allt gick bra där och han ska tillbaka på söndag för inläggning. Håller tummarna för att operationen går bra!! Efter det lagade jag mat till mig och mina föräldrar. Nu håller jag på att packa för i morgon åker jag till Nuntorp och O-CAMP. Mycket att tänka på så jag får med mig allt jag behöver kommande veckan. Kommer hem efter midsommar igen..

Ikväll ska jag träffa Marie en sväng. Möjligtvis ska vi ta oss en titt i torgets EM-torg. För att se vad det finns där! Men innan dess ska jag och Johan till hämta lampor, hos Morgan, till O-CAMPdiscot! I morgon blir det tidigt upp igen för att ta bussen vid 06.13 till Skövde. Jag och Anna ska köra sängar till Nuntorp..spännande!

Ledargänget!


Ni får ha det så bra så hörs vi :D Jag kanske tar med min dator..

PUSSSSS

RSS 2.0