torsdag - 29 mars

Hallojsan!

Idag var det dags för filminspelning! Vi ska redovisa Forntiden i morgon och vi spelade därför in en film med de olika tidsepokerna idag! Efter det plockade jag lite kvistar så jag kunde få mig ett påskris! Visst blev det fint?! ;)Jag har gjort fisksoppa idag också! God som vanligt! Jag tror jag är klar med min inlämning strax också.. men ska kika en sista gång! Efter pluggandet ska jag städa och packa! I morgon drar jag till Göteborg igen för träningsläger! Men först blir det fredagsmys med kusinerna och moster! ;) 

Ha det bra!
pusssss

nya gardiner!?

Hej igen!

Nu vill jag gärna ha åsikter ;)
Jag och mamma var på Hem&hobby i söndags som jag skrev och köpte nya gardiner till min lägenhet. Det tog ett tag innan jag kunde bestämma mig och jag försäkrade mig då om att jag kunde testa att hänga upp gardinera och lämna tillbaka dem inom 2 veckor om jag inte är nöjd! Så, jag hängde upp en gardin idag! så jag har nu en vit och en svart ;) Jag tror att jag är nöjd.. men vad tycker ni? :) Lite mörk bild eftersom det var regn och rusk ute.. men men..


Pusssss

onsdag - 28 mars

Hej!

Nu är jag tillbaka nere i Jönköping! Jag gick upp tidigt och tog bussen vid 6.10 som vanligt när jag har varit i Hjo. Jag skyndade mig upp till lägenheten och lämnade mina saker. Jag gav fiskarna mat, de levde fortfarande!!!! :D Jag mötte sedan upp Sandra och de andra i skolan för att gå en stadsvandring. Vi gick igenom hela centrala Jönköping och stannade i de flesta gatuhörnen ;) Våran lärare hade mycket att berätta! Efter 5 timmar var vi klara och vi gick till skolan igen. Vi planerade inför våran redovisning som vi har på fredag. Vi ska ses i morgon och filma :)

Jag har även fått veta hur det gick på tentan som jag gjorde i fredags. Duktigt av läraren att rätta så fort!! Men hon hade ju typ bara 15 tentor så.. ;) Jag klarade den i alla fall :D det känns jätteskönt! Nu har jag ingenting efter mig. 

Men nu ska jag skriva lite till på min inlämning innan det är dags för tv! Ha en bra kväll!
PUSSSSS

RSS 2.0