onsdag - 30 maj

God kväll!

Igår kom jag hem till Hjo. Jag och mamma gick direkt till Hammarsskolan där det var kommunruset och jag fick tillhöra Korsbergas lag! Det var trevligt. Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt. Jag är tjock i halsen och är hostig så vill verkligen inte bli sjuk! Jag har även träffat min chef (för sommaren) och det var ett trevligt möte. Jag fick ett preliminärt schema. Jag ska jobba natt i första hand men kanske även några dagar för att få jobba mer. Det blir nog jättebra och jag är taggad för sommaren :)

På eftermiddagen tog jag en sväng till mormor och morfar. Alltid mysigt att prata med dem! I morgon ska jag träffa Melinda och Julia :)

NU är det fotboll på tv!
Pusssss

Måndag - 28 maj

God afton :)

Efter en dag i skolan med Sandra och Malin så cyklade jag hem i värmen. Vi har varit duktiga och arbetat med grupparbetet som ska genomföras i barngrupp på fredag! Håller tummarna för att det ska gå bra :) I morgon är det skola hela dagen lång. Direkt efteråt ska jag ta bussen till Hjo! Nu längtar jag efter kissen!!! :)


Bättre ett kort inlägg än inget inlägg alls ;)
pusssss

söndag - 27 maj

Hej!

I fredags åkte jag till Stenungsund. Där på stationen mötte Emma mig! Det var jättekul att träffa henne igen efter 10 månader! Vi träffades nästan varje dag i 11 månader och sedan dess ingen gång på 10 månader.. så det var dags ;) Vi handlade och ät mat innan vi åkte till Skärhamn. Emma tog körkort i torsdags så hon körde mig runt och visade jättefina platser ;) Efter skratt, prat och mys i båten sov vi sedan där.

Igår(lördag) åt vi frukost innan jag tog tåget mot Göteborg och Partille. Efter en dusch och uppfräschning var det dags för grillfest i Jennyhill. Min familj kom dit och många andra trevliga! Efter god mat och dryck, med lotterier och eurovision så sa jag hejdå till familjen och mamma fick sin morsdagspresent vid bilen. De åkte hem till Hjo medans jag la mig på en madrass och sov hos moster! Idag körde jag Jessikas bil till henne och vi gick en promenad. Jag tog sedan bussen hem och nu sitter jag i Jönköping igen. Det har varit en underbar helg med mycket skratt, glädje och underbart sällskap! :D

Stenungsund


Båten vi sov i!


Skärhamn

Skärhamn

Emma i Skärhamn

Skärhamn


Skärhamn

Stenungsund


Fredagsmys i båten!

Bästa vi :) <3


Emma :)


GRILLFEST

Stina och Jessika


Systrarna!


Angelica


Fisk!


Jessika!


Mamma :)


Mums!!


Bränna in blodet från köttet?!

Jag och Jessika :)


Angelica och jag! =)


Jag och Kenneth

Veronika


En trött Bosse vilar mot pappa ;)


Lotteridragning. Veronika och Erik


Stina vann pris!


Loren tog hem vinsten :)Nu ska jag se på mästarnas mästare och sedan film! Ha det bra :)

PUSSSSS

RSS 2.0