Tisdag - 27 november

Hej!

Idag har jag jobbat i Korsberga. Det blev både lektioner i 4-6an och 2-3an + fritids! Kul att vara i skolan :) Efter att jag slutat spelade jag lite gitarr i väntan på att mamma skulle planera färdig så hon kunde skjuta hem mig. Nu sitter jag här hemma med katterna medans mamma är på skolan här i Hjo. Pappa är iväg på jobbresa tills i morgon.

Det är mörkt och ruggigt här hemma..

Ikväll ska jag och mamma på gympa!
Ha det bra.
Pusssss
 

Måndag - 26 november

Hej vänner!
 
I fredags tog jag bussen till Linköping och där mötte Marie mig vid bussen! Efter lunch och lite kikande i affärer anslöt Louise och vi gick ytterligare i lite affärer! När vi kom hem till dem blev det hårfärgning för hela högen och för hela kvällen! Det tog tid att färga 3 hår ;)

Innan vi färgade skulle vi försöka ta kort på oss alla.. det var lättare sagt än gjort..I lördags var vi en sväng på skolan för att se lite spex. Vi åt sedan lunch, vilade och plötsligt skulle vi iväg! Klockan går fort när man har roligt :) Vi åkte till Louises klasskompis där flera av hennes klasskompisar var! Efter lite förfestande gick vi till ett uteställe för studenter. En trevlig kväll =)


Igår åkte jag till Hjo efter att vi hade vaknat till liv! Eller rättare sagt med buss till Tidaholm och därifrån bil med mamma :) Idag har jag varit hemma hos katterna, pluggat, gjort saker på to-do list och tagit det lugnt! I morgon blir det jobb i Korsberga.

Ha det mysigt i regnet! Jag hoppas mamma och pappa kommer hem snart för det börjar bli ensamt i mörkret.. tur jag har B och Z!

PUSSSSS

 

Zeb!


Jag vill välkomna och presentera vår nya pojke på Fabriksgatan. Zeb är namnet och han är 14 veckor gammal. I torsdags flyttade han ifrån sin mamma och syster i Velinga till oss här i Hjo :) Han uppfostras nu av käre Bruce och jag antar att han får lära sig en och annan läxa ;) Bruce ligger ofta och har uppkik på Zeb! Zeb och Bruce är samma ras - Burma, och de båda är födda i samma hus! Jag tror det kommer bli kalasbra när de blir vänner! Bruce har färgen Lila medans Zeb har fägen Choklad! Så när Zeb blir äldre kommer hans päls att mörkna mer!

RSS 2.0