lördag - 27 oktober

Hej på er :)

Igår blev det vin och räkor på kvällen för mig och mamma. John och Angelica kom hit på kvällen för att lämna av Maja, de skulle bort över natten så vi har Maja här. Men snart kommer de nog för att hämta henne. Han berättade också att han hade fått en lägenhet! Kul! Han ska nämligen flytta till Växjö i början av nästa år, superspännande :)

Idag har jag och mamma varit i Skövde. Vi gjorde lite ärenden och jag köpte en till margaretheskål!!! Vi åkte sedan till arenan där vi simmade, bastade och gottade oss en stund :) Efter lunchen här hemma gick vi en promenad med Maja. Nu sitter jag i köket och myser med brasan tänd. Puh vad kallt det är ute nu.
Ha det så bra!
Pusssss
 

fredag - 26 oktober


God morgon :)

Igår brörjade jag dagen med att åka till Maxi med Johanna och Sara. Vi köpte oss godis - gaaalet billigt! Vi åkte sedan till skolan och mötte Agnes för att skriva klart våra hemtentor. Det gick sådär, men vi blev klara i alla fall. Gitarrlektionen stod näst på tur och jag fick lite egentid med läraren. Hon tyckte att jag ska vara stolt över mig själv och att jag har lärt mig massor :D kul att höra! 

Jag tog sedan bussen till Habo - byte till Brandstorp - sista biten bil med mamma! Efter lite kvällsmat och en kort stund med mamma och pappa cyklade jag till jobbet. Det blev en fnittrig och händelserik natt. Det blir nog så om man har varit vaken hela dagen och ska vara vaken hela natten.. Det blev en rivstart utanför brukarnas lägenhet, krock med möbler och till och med ett fall i en trappa! Men jag lever och har sovit 4 timmar nu så jag är redo för en fredag med mamma, Bruce, Maja och den stoooora godispåsen! :)

Medans jag har varit ifrån Hjo har mamma satt upp nya gardiner i köket! Finfint :)


Är han arg på mig tro ?! :S
 
 
Ha det så bra!
PUSSSSS
 
 

torsdag - 25 oktober

God morgon mina vänner!

Igår var jag i skolan och skrev på hemtentan hela dagen! Det går långsamt men säkert framåt. Snart ska jag iväg igen och träffa tjejerna för att förhoppningsvis skriva klart tentan!!! I eftermiddag är det sedan gitarrlektion. Direkt efter den ska jag ta bussen till Hjo för att jobba! Så det blir ett långt dygn ..


Ha det bra!
pusssss

RSS 2.0