Lördag - 14 december

Hej :)

Nu är det bara 3 dagar kvar till vi åker!!!! Sjuktkul :)
 
Igårkväll var vi i Öxnehaga och åt middag hos Erics föräldrar. Hans syster Sanna var även där och vi hade en mycket trevlig kväll!! :) Idag har både jag och Eric klippt oss. Kortkort för oss båda men det blir skönt i värmen i Australien!

Resten av dagen består av tvättande. Vi har en hel del att tvätta inför resan. Imorgon ska vi till Hjo för att äta julbord med familjen och släkten. Det blir troligen mysigt :) På måndag har jag skola hela dagen!

Ha det bra!
Pusssss

Lördag - 7 december

Hej alla :)
 
Det är mycket som händer och fullt upp på dagarna. Därför hinns bloggandet inte med. Nu är praktiken i alla fall klar och skolan här i Jönköping är igång igen. Igår var det myskväll för mig och Eric. Han har fått en julkalender av mig där han får en present/handling varje dag fram till vi åker den 17de. Igår skulle han därför få massage med tända ljus och olja. Det resulterade i att jag fick se slutet av Idol själv eftersom Eric somnade.. ;) Han blev för avslappnad..

Idag har vi tagit det lugnt på förmiddagen. Under dagen nu har vi plockat fram, provpackat och fixat inför resan. Det är 10 dagar kvar nu och vi måste införskaffa oss det vi inte har.

Ikväll ska vi äta julbord på Tokeryds herrgård. Det blir förhoppningsvis en väldigt mysig kväll :)

Ha det bra !
pusssss

RSS 2.0