Torsdag - 28 februari

Hej!
 
Sista dagen i denna månaden och imorgon är det mars! 

Måndag och tisdag var det skola. Igår var jag ledig. Jag bakade under dagen och framåt kvällen tog jag bussen till Eric! Det blev film och mys.
Idag har jag varit i skolan igen. Det var en lång dag, 9-16, men ganska givande dag :) Efter att jag kom hem har jag kikat på en serie som Eric gett mig, The walking dead! Jag har sett halva första säsongen nu och vi får väl se när jag kräver honom på nästa säsong ;)

Imorgon är jag ledig igen. På eftermiddagen ska jag ta tåget till Töreboda där vi ska ha planeringshelg inför O-CAMP. Förra träffen var jag sjuk så därför känns det kul att träffa alla igen, det var ett tag sedan nu! Framförallt ska det bli skoj att träffa min kära tvilling Ellen!!! :)

Idag är det en vecka till vi åker till London!!!!!!! :D Jag ska plåga runt Eric genom staden! <3

Ha en mysig helg!
pusssss

Bruce!! <3

Idag fyller älskade pojken 6 år!!!! Galet vad tiden går fort - samtidigt som det känns som du alltid varit hos oss! <3

Första dagen hos oss, 4 månader gammal!!Söndag - 24 februari

Hej på er vänner :)

Idag är det 10 månader till julafton ;) och då kommer vi befinna hos på andra sidan jorden! Första bokningen är gjord och nu börjar resan kännas verklig! Det kommer antagligen bli kanonkul!

Förra veckan var blandad med skratt och gråt! Men efter mattetenta i fredags började jag, Sandra, Johanna och Malin helgen med att fika! På kvällen kom Eric till mig. Det blev middag och mys framför tvn. Igår, lördags var vi på relaxavdelningen på badet! Det var skönt att ta det lugnt och bara relaxa hela dagen!! Det var precis vad jag behövde. Efteråt blev det middag i stan och på kvällen melodifestival tittande. Idag blev det en slapp förmiddag och dag. Efter matintag tog vi en promenad runt Munksjön för att förbränna helgens kaloriintag ;)Ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tvn och imorgon är det skola igen! Jag kan konstatera att jag haft en mycket bra helg :) 

Ha det bra!
pusssss

RSS 2.0