söndag - 27 januari

God morgon!

Jag ligger i sängen hemma i Hjo och tänkte blogga från mobilen var längesen jag gjorde det ;)
veckan rullade på i Jönköping. Det var skola på dagarna och träffa Eric på kvällen! :) Vi har nu sett tre Sawfilmer och frågan är om jag vågar se fler..

I fredags åkte jag med John till Hjo! smidigt nu när han kör förbi Jönköping! Jag jobbade sedan natten mellan fredag och lördag.Jag körde ensam och det gick braaa! så nu vet jag verkligen att jag fixar det på egen hand :) nästa helg blir det dags igen.

när jag hade slumrat i tre timmar åkte jag och mamma till Högaliden och åkte skidor! det var härligt!! :)
igårkväll kom Angelica, John och Maja för att fira Johns och pappas födelsedagar. pappa fyllde ju igår :) men han är sjuk så det blev ingen tårta ..
idag blir det troligen en sväng på skidorna igen och imorgon ska jag tillbaka till Jönköping!

ha det bäst!
pusssss

Söndag - 20 januari

Hej vännerna :)

I fredags tog jag och Eric tåget till Skövde. Där mötte mamma och pappa upp oss. Vi såg på bio, Wallander! Eric fick sedan följa med till fina Hjo för första gången! :) Igår, lördag gick vi en promenad genom Hjo med Maja! Kameran var självklart med ut i det fina vädret! På kvällen kom Louise och Calle på besök. Jag klippte då Erics hår!! Med Louise som assistent ;) Jag kan ju säga att det var första gången jag klippte en kille och det kunde ha blivit bättre.. men han blev fin i alla fall!! :) Idag var vi på fika hos Melinda, Julia och David! Vi gick sedan till pulkabacken en sväng så Julia fick leka av sig :) En mysig förmiddag! Nu ikväll har jag och Eric återvänt till Jönköping/Huskvarna! 

Eric lyckades vinna både Zebs och Majas hjärta direkt!

 


FÖRE                    EFTER


Ha en bra söndagskväll!!
PUSSSSS

RSS 2.0