Fredag - 28 juni

Hej!

Igår var jag i Skövde med Marie. Vi uträttade några ärenden och åt lunch! På eftermiddagen var jag på vårdcentralen och la om mitt sår. Det såg fint ut nu och det läker jättebra :) Efteråt sydde jag en duk till vårat bord! Får se vad Eric kommer tycka om den..
Igårkväll kom Marie och David till mig! Vi pratade, åt våfflor, promenerade och lekte i parken! Jag klarar knappt av lekparken längre.. blev illamående. Vi fick gå och sätta oss på de varma sofforna i hamnen istället :)

Jag saknar Eric som är på festival nu! Hoppas de närmaste dagarna går fort :)
Pusssss

Onsdag - 26 juni

Hej :)

Nu har jag jobbat mina två första nätter för denna sommaren. Det har gått bra men jag känner mig ovan att hålla mig vaken hela nätterna. Förhoppningsvis blir det bättre snart :) 
Jag känner mig lite småkrasslig men tror på att jag mår bättre imorgon. Lite ont i halsen, feber och hostig.

Idag har det regnat hela dagen! Då passade Zeb på att lägga sig i lådan på varmvattenberedaren :)
 
 
I eftermiddags hade vi besök av Eva, Bertil och Märta. 
 
 
 

Ha det bra!
Pusssss

Måndag - 24 juni

Hej mina vänner!

Jag har hunnit med att fira midsommar i Mariestad och tillbringa två nätter i Jönköping innan jag nu är tillbaka i Hjo igen. Det var en mycket lyckad midsommar med sol, lek, orientering, skratt och mycket annat :)
I lördags åkte jag hem till Jönköping och på perrongen stod Eric och väntade! Lördagskvällen fick en oväntad vändning när vi fick åka till akuten med mitt ben (övriga kroppen följde också med..). Tur jag har en sambo med bil! Det blev titt av både sköterska och läkare. Efter ett besök på jourcentralen igår har jag nu fått en remiss till hud på Ryhov. Får se hur detta slutar. Det är ett obehagligt sår vid mitt födelsemärke..

Nu är jag i Hjo igen för att jobba mina första arbetspass för denna sommaren! Det är längesedan jag jobbade nu så det är säkert en hel del förändringar och nya brukare att besöka. Blir spännande. Bara jag orkar vara vaken..
 
Bäst jag sover en stund nu! 
Ha det bra :) bilder från midsommar kommer en annan dag :)
pusssss

RSS 2.0