Söndag - 31 mars

Hej!
 
Sista dagen i mars och jag sitter i Hjo. Jag skriver på min inlämning som ska vara klar på onsdag men kände för en kort paus nu! Jag kom hit i torsdags och har sedan dess jobbat 3 nätter. Det har gått bra i stort och jag är nöjd att jag tjänat massa pengar :D Men det ska bli väldigt skönt att sova kommande natt!! Det som var extra härligt i natt var att vi bara jobbade 9 timmar men får betalt för 10 :D

Jag vill ha VÅR  nu!!


Om drygt en timma ska jag börja min lilla resa söderut till Jönköping igen! Förhoppningsvis men kanske inte troligtvis ska Eric komma till mig ikväll. Beror på hur lat han är ;) Det blir nog film och glass denna söndagskväll i alla fall.
 

Bjuder på en bild från inlämningen som handlar om konstruktion - fotboll!Hoppas ni haft en bra påsk! Själv fick jag inget påskägg..
Ha det bra!
Pusssss

Torsdag - 28 mars

Skärtorsdag idag!

Jag befinner mig i Hjo nu. Åkte hit i förmiddags för att jag ska jobba i helgen. Det börjar ikväll och slutar på söndag, så tre nätter i rad :) Jag är inte särskilt lockad men får bita ihop för pengarna ;)

I tisdags var det träning och tentaplugg på schemat! Onsdagen bestod av tenta, lunch på stan med Johanna, Sara, Agnes och Johan. Efter det blev det en sväng på stan och träning på friskis! :)
Igårkväll kom Eric till mig och vi tog det lugnt i soffan med glass! Jag fick även massage - lyxigt!

Hoppas ni får en bra påsk så ska jag försöka bita ihop!
pusssss

Måndag - 25 mars

Hej vännerna :D

Ny vecka och jag är åter i Jönköping. Igår var jag, mamma och pappa hos Söhrmans och hälsade på dem och deras lamm! Märta var busig som vanligt och Bertil hade växt som bara den!!!
Idag har allt blivit klart med lägenheten så nu får ni veta som inte vet. Jag har alltså sagt upp min lägenhet och skrivit kontrakt på en ny :) Ska bli toppen att få bo i centrum och kunna gå/cykla till skola och Friskis! :) Något annat väldigt bra är att slippa sova själv <3

Ikväll ska jag hem till Eric och det ska bli hur bra som helst! Jag längtar efter honom :) Det ryktas om att han ska bjuda på våfflor också!

Annars består veckan av plugg och tenta på onsdag. Jag ska jobba under påskhelgen och tjäna massa med bra pengar till att betala dubbla hyror.. ;)

Ha det så bra!
pusssss

RSS 2.0