Onsdag - 30 oktober

Hejhej :)
 
Idag är det onsdag och snart är även oktober måndag slut. Tiden går rysligt fort. Om 48 dagar åker vi!!

I helgen som gick tog jag och Eric det lugnt tillsammans. I fredags blev det middag och mys hemma i soffan. I lördags åkte vi till Rosenlund och tillbringade dagen på relaxen. Det var något vi pratat om länge och nu unnade vi oss en lugn dag med varandra! Det behövde vi verkligen :) På kvällen var vi helt slut och somnade tidigt!

I söndags gick vi en långpromenad till XXL för att Eric skulle köpa sig en jacka. En mysig dag det också. I måndags var det dock jobb för Eric igen. Jag pluggade med Sara i skolan och efteråt tränade vi på Friskis. Igår var det skola för mig och redovisning. Det gick bra. Imorgon har vi tenta så idag är det plugg som gäller. Men som vanligt är det svårt att koncentrera sig. Men jag har varit duktig och läs mycket på morgonen. Gick upp redan 7.15. Dock gick ju Eric upp 05.10...
 
Strax bör jag värma mig lite lunch så jag hinner plugga lite till innan jag ska promenera med Sara!
Ha det bra :)
pusssss

Torsdag - 24 oktober

Hej :)

Nu har jag gjort fyra dagar i skolan och det har snart gått en hel vecka. 1 av 5. Nästa vecka är jag i Jönköping och min egen skola. Så imorgon ska jag söderut igen och hem till min fina Eric!

Igår efter skolan träffade jag Sara. Vi fikade och kikade på Hem & hobby. Det blev ytterligare några inköp! Idag ska jag mest ta det lugnt, packa och fixa inför morgondagen. 


Det blev ett kort inlägg idag, men bättre lite än inget ;)
ha det bäst!
pusssss

Tisdag - 22 oktober

Hej gott folk!

Idag har jag varit i skolan. Jag åkte sedan till Skövde med Bruce till veterinären. Han fick ökad dos av sin medicin.. Ikväll har jag och mamma varit på gympa!

Måste säga att himlen fått en till ängel ikväll. Vem ska nu vakta Eric? Vem ska se till att jag inte närmar mig honom mer än jag borde? Hoppas du har det bra där du nu är!! <3
 

Sov gott!
pusssss

RSS 2.0