Fredag - 20 september

Hej vänner :)

Hur har ni det? Jag har det bra. Just nu befinner jag mig i Hjo, för att jobba de kommande två nätterna. Jag är inte alls mycket i Hjo nu för tiden och det ska bli skönt att träffa mamma och pappa, och katterna :) Men just nu är jag ensam med katterna då mamma och pappa kikar på handboll i Skövde. De kommer nog hem när jag går till jobbet..
 
Sedan förra helgen har jag haft tenta, i måndags. Det kändes helt okej så nu väntar jag bara på att läraren rättar snällt. I tisdags var jag hos Sara. Vi pluggade och hade hudvårdsklass.
I onsdags och torsdags har jag bara varit hemma. Förutom igår när jag var hos läkaren en snabbis. Eller ja, besöket gick fort men jag fick vänta länge innan jag fick komma in. Nu väntar jag på ännu en kallelse för remiss till Hud på Ryhov.. Blä! Men nu vill jag få ordning på kroppen :)

Idag städade jag och Eric lite i lägenheten innan jag tog bilen till Hjo. Nu återstår en helg utan varandra. HAHA, känner mig löjlig som ens skriver så men på senaste tiden har vi träffats så mycket så det kommer vara konstigt att vara ifrån varandra två dygn. Men nyttigt ;) Jag är ingen liten mes. Eller är jag det? Jag är ju nervös inför natten då jag ska jobba ensam.. men nej, jag är tuff och fixar det :)

Ha det så bra i helgen :)
pusssss

Lördag - 14 september

God kväll :)
 
Just nu sitter jag ensam i lägenheten och ska strax titta på Körslaget. Igår åkte jag och Eric till Huskvarna för att lämna bilen hos hans föräldrar. Eric är nämligen hundvakt i helgen. Vi tog sedan bussen till stan igen för Afterwork! Dock blev jag väldigt illamående på bussen in så visste inte vart jag skulle ta vägen. Vi fick gå av en hållplats tidigare för jag klarade inte av bussen.. Men kvällen blev bra och jag mådde bra :)

Natten bestod sedan av hundar runt om oss. Mellan benen, mellan ansikterna.. ja överallt :) Men lilla Mixa var gnällig.. Hoppas kommade natt går bättre. Idag har jag varit hemma hos oss och pluggat inför måndagens tenta. Eric har varit hos hundarna och nu är han på fest. Senare kommer han och hämtar mig, för jag vill inte sova ensam!!
 


Ha en bra lördagskväll mina vänner.
Pusssss

Torsdag - 12 september

Hej!

Jag har kommit in i en svacka där bloggandet inte känns lika lockande. Förhoppningsvis kommer bloggkänslan tillbaka snart :)

Jag tänkte berätta kort vad som hänt sedan sist. Eric och jag har haft inflyttningsfest! En lyckad kväll. Vi har även varit i Hjo på dop, Henry. Eric har blivit arbetslös, eller mellan två jobb :)
 
Inflyttningsfesten
 
Dopet
 
 


 
 

I natt vaknade vi av en smäll! Jag blev livrädd. Särskilt med tanke på att vi den senaste veckan tittat på Paranormal activity. Eric tänkte lampan och gick upp för att se vad det var. Det var som tur var bara en tavla som ramlat ner i köket. Dock gick den sönder. Eric fick lugna mig innan vi somnade om igen ;)

Ha det bra så får vi se när jag skriver igen :)
pusssss

RSS 2.0