Måndag - 28 april

Hej :)

Igår, efter en lugn eftermiddag cyklade jag och Eric till Filip! Han har flyttat väldigt nära oss och har nu en finfin lägenhet med möbler (det var endast en säng där sist vi kikade ;) ). Vi fikade och hade trevligt. Kvällen avslutade vi hemma med film och chips!

Igår slog jag i huvudet i bildörren. JA jag är klantig.. men nu har jag jätteont i alla fall.. blä :( en bula! Så snart ska jag hem och kurera mig. Eric får pyssla om sin sambo!!

Idag är det plugg som gäller. Jag sitter faktiskt i skolan just nu. Vi ska under veckan skriva en essä om flerspråkig undervisning. Jag har kommit en bit i alla fall och hoppas skriva massa imorgon!! Nästa måndag börjar en ny kurs och efter den kursen är det endast 1 år kvar :D 

Ha en mysig måndag!
pusssss

Grilla korv i Huskvarna!

Igår var vi, som jag tidigare skrev, i Huskvarna och grillade krov i skogen! En mysig dag med min fina Eric :)
 
 
 

Sist har jag satt ihop några videosnuttar från gårdagen! HAHA!


Ha det bra :D
PUSSSSS

Söndag - 27 april

Hej alla goda (och onda) :)

Idag är det söndag och helgen har bjudit på väldigt fint väder! Igår var jag och Eric i skogen i Huskvarna och grillade korv över öppen eld! Supermysigt. På kvällen kom Sara och Johannes till oss och vi spelade kubb, spel och såg på film! Idag har jag och Eric tvättat, handlat och varit på sortergården. Vi har även hämtat grillen som stått hos Erics föräldrar över vinten, så i veckan hoppas jag på grillad mat :)


I veckan som gick gick jag och Sara en promenad och jag fotade blommor! Så jag har många bilder att visa för er :) Börjar med promenaden!
 

 
Lördagskvällen med Sara och Johannes:Bilderna från skogen tar jag i ett annat inlägg :)

Ha det bäst allihopa!
Pusssss

RSS 2.0