"Jullov" :)

God kväll :)
 
Jag sitter hemma i köket och Eric är med några grabbar - dricker julöl och äter julmat! Så tänkte att jag kan blogga! Igår hade jag sista "lektionen" innan jul. Så nu skulle man kunna säga att jag har jullov. Dock slutar inte kursen förrän vecka 3 och därför tycker jag inte helt att jag har lov nu. Men lite ska jag allt koppla av :) Men jag har blivit mer och mer seriös med skolan det senaste året och insett att jag kommer ha väldig nytta av allt jag läser och lär mig. Därför kan jag inte släppa litteraturen helt nu i jul, läser för skoj skull ;)

Igår hade jag seminarium. Vi skulle läsa varsin avhandling och redovisa för en grupp om den. Meningen var alltså att få ta del av andra avhandlingar än dem vi själva läst. Dock var vi bara 4 i min grupp, och två av dem hade läst samma så jag fick inte höra om så många. Men skönt att ha det momentet avklarat :) Efter jul ska jag även göra omtenta i matematikkursen jag läste i höst. Klarade 2 av 3 delar men får göra om en. Känns helt okej i alla fall.
 
Just nu längtar jag efter vinter och snö men kan inte släppa att vi tog denna bilden för 1 år sedan ;) Det var väldigt härligt att vara i Australien!!!
 
 
Idag har vi haft sovmorgon, varit på stan, Maxi, sortergården och Mekonomen. I eftermiddag har vi tagit det lugnt och lagat mat. Nu tänkte jag äta och se på en film! Får se när sambon kommer hem i natt ;)
 
Ha en bra helg mina vänner :)
Pusssss

Julen är snart här!

 
God dag alla fina :)
 
ännu en förkylning har anlänt. Det är tredje gången sen november började. börjar bli väldigt tröttsamt. Men idag är jag hemma och pluggar och kurerar mig! jag börjar se ljuset i tunneln med plugg eftersom jag jobbat väldigt mycket senaste veckan och därför ligger lite i förväg. Skönt :)
 
I fredags var vi på Tomtevaka. En mycket lyckad kväll! Dessutom fick jag turen att inte må dåligt i lördags ;) i lördags var vi en sväng på stan innan Stina och Johan hälsade på hos oss! Vi åt gott och hade väldigt trevligt. Senare gick i och spelade biljard!
 
I måndags åkte jag och Eric och köpte julgran :D vi tänkte att det var lika bra så vi inte blir utan gran. Jag har aldrig köpt gran så innan, utan har varit i skogen med mor och far där vi huggt gran. Men nu blev det en gran från Plantagen. Superfin är den! Dessutom tänkte vi att eftersom vi ska till Sälen efter jul vill vi njuta av granen nu. Så igår hängde vi i kulor och glitter! 
 
 
 
Det doftar så himla gott av granen dessutom. Kanske bara jag som gillar skogen som tycker?! ;)
 
På fredag ska jag och Eric på julbord tillsammans med Filip och Elin. Det ska bli otroligt gott (hoppas jag!!!!) :)
annars rullar skolan på och jag längtar till nästa fredagkväll då jag kan ta lite jullov :D 
 
ha en bra onsdag allihopa!
pusssss

December!! Men ingen snö så långt ögat kan nå..

 
Nu är december här och julen närmar sig. Julstämningen instämmer mer och mer och igår hängde vi upp julgardinerna här hemma. Sakta men säkert ska jag julpynta lite varje dag. På fredag ska vi på tomtevaka, en stor sittning där även Eric får följa med. Det var efter tomtevakan för 2 år sedan jag och Eric träffades så det ska bli roligt att  dit igen :) dessutom är det sista året som student! På lördag kommer syster och man hit och hälsar på. De har inte varit i lägenheten än :)
 
I fredags gjorde jag som sagt tenta. Den var ungefär lika hemsk som jag hade väntat mig så nu är det bara att hålla tummarna för att jag klarar någon del i alla fall. Man behöver bara göra om det man inte klarar som tur är :) efteråt åkte jag och Eric till Jessika och Anton och deras nya hus! Skoj att få se hur de bor och mysa in julen med dem :)
 
Så här mysigt har vi det i vardagsrummet nu!
 
Igår var det kursstart och nu står svenska på schemat. Verkar bli en lika intensiv kurs som föregående och jag får kämpa på. tur jag har en del roligt att se fram emot så man orkar :)
 
Ha en bra dag!
pusssss

RSS 2.0