Fredagsmys med träning på Friskis

Nu är det fredag igen, jag tycker veckan har gått superfort medan Eric påstår att veckan har varit seg. Då förstår man hur olika våra dagar är. Fullt upp i skolan nu med den nya kursen och idag är planen att jag ska läsa en bok om bedömning för matematik. Men jag har noll lust att läsa och boken är långtifrån lockande.. Jag vet ju att jag måste och kanske därför känns den ännu tråkigare. Jag vill läsa för min egen skull, för att jag ska utvecklas och inte för att lärarna tvingar mig att läsa..
 
Men igår var jag i alla fall duktig och läste massor i en annan bok :) På kvällen gick jag och Sara till järnhandeln i stan, där var det tjejkväll! Det var erbjudanden, smakprover och vi fick oss en goodiebag! Jag köpte en stekpanna som jag hoppas vi ska bli nöjda med. 
 
 
I eftermiddag ska jag och Eric träna på Friskis. En härlig start på helgen :D och ikväll blir det hemmagjord pizza framför tvn.
 
Jag får väl försöka läsa lite nu i alla fall..
Pusssss

Hemstudier

Ännu en dag med boken i handen. Idag är det hemstudier som står på schemat och i eftermiddag ska jag på gympa. Det gympapasset är lite speciellt och skiljer sig från andra pass som jag brukar gå på. Musiken är till störsöta del hårdrock och inte alls musik som jag brukar lyssna på. Men rätt som det är kommer plötsligt helt annan musik och passet får en vändning. Det är nog det jag gillar mest med passet, att det varierar så mycket och ledaren är galen (på ett bra sätt)! Han sjunger med, peppar, skriker och är allmänt lustig, vilket gör passet väldigt roligt :) 
 
I helgen köpte vi äntligen plastblommor till våra orkidéer som för tillfället är väldigt tråkiga, då de inte blommar. Vi har letat länge efter plastblommor som ser någolunda verkliga ut men hittar aldrig några vi blir böjda med så nu köpte vi bara några från IKEA för att liva upp vardagsrumsfönstret lite. Blev stor skillnad och jag är nöjd i alla fall. Betydligt roligare och finare än att endast ha blomsterpinnar i krukorna ;)
 
 
 
det var var allt för nu! Pusssss

Ny vecka och en ny kurs!

 
Idag är  måndag och en ny vecka. För en del är det höstlov nu men inte för oss på HLK, idag börjar jag en ny kurs. Det är den sista mattekursen som börjar, kurs nr 4. Därför består min förmiddag av läsning i en ny kursbok innan det är dags att cykla till skolan. 
 
 
I helgen hade vi det lugnt och skönt. Fredagskvällen bjöd på tacos och tv-tittande i soffan. I lördags gick vi en sväng på stan och åt kräftor på kvällen! och igår tog vi en lång sovmorgon, vilket inte märktes så mkt när klockan drogs tillbaka (himla smidigt) och sedan var vi på A6 och Maxi. Jag fick äntligen köpa lite julsaker i helgen!!  Det blev en adventsljusstake från Åhléns och julgranskulor från IKEA. :D men bilder på det får ni när jag har julpyntar om.. 1,5 månad. Det var i alla fall kanon att passa på nu i helgen att köpa ljusstake då det var 20% för medlemmar, perfekt för en student som jag!
 
Igår fick vi även tummen ur.. och satte upp lampor i våra hallar! Har en hall vid dörren och en hall vid klädkammaren. Vi köpte lampor på Gekås men det har inte blivit av att vi satt upp dem för att vi behövde en borrmaksin men nu är det ordnat! Så nu har vi ljus innanför dörren. Dock inte vid garderoberna än då vi behöver fixa en sladd först ;) Eric hoppas att jag gör det just nu men nä.. Det får jag överlåta till honom ikväll. Nu har även renoveringen på framsidan av huset börjat, så det är full fart på arbetarna här igen. Får väl se om det sticker upp något huvud från byggställningen någon morgon när jag vaknar ;) 
 
Hoppas ni får en bra vecka!
pusssss
 
 
 
 

RSS 2.0