Tisdag och hemmadag!

Hej mina vänner :)
 
Hur står det till med er? Jag mår bra. Ingen skola idag utan bara uppgifter att göra hemma. Förra måndagen började en ny kurs om betyg och bedömning i skolan. Det är ett viktigt ämne, svårt men intressant. Idag ser jag på film på youtube om ett klassrumsexperiment där lärarna testar olika tekniker för att få alla elever aktiva på lektionerna. 
 
Jag har i en veckas tid varit irriterad på hantverkarna som målar om vårt hus, eftersom de ockuperat vårt cykelförråd. Men äntligen blev det skillnad igår. Nu är det inga verktyg eller färg därinne längre. Så nu hoppas jag på att min cykel får vara ifred från kläder, färg och smuts :) Det är för övrigt väldigt skönt att jag har min fina cykel här i Jönköping nu, har haft den i Hjo under hela det året jag och Eric bodde i förra lägenheten då vi inte hade cykelförråd där. 
 
Jag tänkte att jag ska visa er vitrinskåpet och även hur vårt sovrum ser ut nu. För 1,5 vecka sedan var vi i Ullared och shoppade loss så nu har vi äntligen lampor på våra nattduksbord och även en ny lampa i fönstret. Vi köpte givetvis massa mer men det är vad som syns på bilden :) äntligen trivs jag i sovrummet! På första bilden med vitrinskåpen är det lite rörigt runt om, det ska upp till vinden ;)
 
 
 
Något stort som hänt är att vi köpt en ny bil!!!! Förra veckan åkte vi och köpte oss en Volvo s60 :) hoppas vi kommer trivas med den och att den vill hålla sig hel :) hittills är vi jättenöjda i alla fall! Har tyvärr ingen bild än men ska ordna det snart! 
 
Ha ha en fin vecka så hörs vi ;) 
pusssss
 

Fredag och tenta..

 
 
God morgon :)
 
Jag ska strax iväg till skolan för att skriva en tenta. Eller ja, vi kallar det tenta men det är mer som en uppgift där vi ska utreda/analysera ett elevfall för att nästa vecka skriva ett åtgärdsprogram utifrån analysen. Blir svårt och spännande! 
 
Igår var det gruppredovisningar i skolan och för min grupp gick det bra. Vi hade roligt och lärde oss nytt! Jag cyklade sedan hem och skrev en reflektion från förmiddagen. På eftermiddagen var det dags att ta sig till Friskis för träning, men jag cyklade lite tidigare för att hinna med en snabbkik på stan. Jag köpte ett jättefint fat från Mateus!! Himla fint :) men har inte packat upp det än så får bli en bild en annan dag. Annars består dagarna med diskning av glas som ska in i vitrinskåpet. Hoppas det blir färdigt idag :)
 
 
 
Nu skà jag cykla till skolan. Ha en bra helg :)
 
pusssss

Är jag tillbaka?!?

 
 
Hej allihopa!! 
 
Jag måste ju blogga nu igen, illa att jag väntat så länge. Men nu är jag här :) 
Jag sitter just nu i soffan med ipaden och tittar på tv. Sedan sist har det hänt massor. Vi har flyttat, skolan har börjat, jag bor på heltid i Jönköping och mycket annat. Vi börjar faktiskt få ett riktigt hem här nu , känns väldigt bra!
 
I lördags åkte vi till Linköping för att köpa ett vitrinskåp. Skåpet är nämligen slut på IKEA här i Jönköping och min fina pojkvän föreslog därför en utflykt till Linköping :) så nu har vi ett superfint skåp här i vardagsrummet. Dock har vi inte satt in belysning än så väntar med att visa er. Men vi hämtade även ett soffbord på MIO i lördags som vi beställde förra veckan, som är monterat och klart! Så det får ni se nedan.
 
 
Nu har vi alla möbler vi tänkt köpa till nya lägenheten. Endast småsaker som saknas nu :) i helgen blir det inflyttningsfest och besök av fina vänner! Hoppas ni har det bra och att jag återkommer här snart igen! 
 
Pusssss

RSS 2.0