Sol, blommor och examensarbete!

 
Hej i solen!

Det känns äntligen som att våren är här på riktigt och äntligen är vinterjackan på vinden. I måndags åkte jag och Eric till Huskvarna för att promenera och foto vitsippor! Jag hittar till och med några blåsippor. Dessutom tvättade och fixade vi med cyklarna i helgen så nu är vi redo för sommaren. Hoppas den kommer snart!

I helgen tog vi det lugnt. I lördags cyklade vi till relaxen på Rosenlund och njöt i bad och bastu hela dagen. I söndags tvättade vi hela dagen lång. Dessutom blev det lite pluggande i helgen. Jag och Malin har kommit en bra bit på vårt examensarbete nu omen det är fortfarande massor kvar och i slutet av denna veckan ska vi genomföra våra intervjuer. Det ska bli spännande. Nästa vecka ska vi underhålla oss med att transkibera och analysera samt skriva resultatet på undersökningen. Men vibbarna av examen känns mer och mer. Det är inte många veckor kvar, dock ska vi hinna med en del innan..
 
 
 
 

 
 
Idag är det jag som har en lugn dag. Det händer inte ofta nu när vi skriver på examensarbetet. Eric är i skolan och i eftermiddag ska vi till Friskis. Imorgon ska jag till Hjo och sova en natt hos mamma och pappa, och katterna!!

Hoppas ni har det bra! Pusssss

Stockholm, skola och bullbak!

Helgen är över och den spenderades i Stockholm/Skogås. I fredags åkte jag och Eric till Stina och Johan. Vi åt gott och hade en lugn fredagskväll. I lördags åkte vi till stan och besökte SVT, besöket blev längre än planerat men så kan det bli när man har roligt! På kvällen grillade vi otroligt god mat!

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 


Söndagen tillbringade vi i skogen där vi grillade korv över öppen eld. Mysigt men lite kallt. 

 

Idag har jag först varit i skolan och skrivit med Malin på vårt examensarbete. Nu känns det som att vi är igång och det känns roligt! Vi får satsa våra sista krafter på detta arbete. Jag cyklade sedan snabbt hem för att följa med Eric till Huskvarna där han besökte tandläkaren och efteråt handlade vi på Maxi. Eftermiddagen/kvällen har bestått av bullbak för min del! Doftar väldigt gott här nu :)

 
 
Ha en fin vecka allihopa!
Pusssss

En lugn torsdag i april

Hej alla fina :)

Nu är det äntligen vår ute! Solen skiner och det är över 10 grader varmt. Igår var jag först i skolan innan jag på eftermiddagen sprang en sväng! Kort i taket. Men nu är det dags. Går inte att skjuta på träningen längre. Idag blir det step-pass på Friskis. Efter löprundan igår kom Louise förbi och vi gick en promenad runt Munksjön. Mycket folk ute och går när det är fint väder. Självklart blev jag påkörd av en cykel. Louise påstår att jag såg väldigt sur ut - tills jag vände mig om och såg att det var Filip!! Jaja, så kan det gå :)


Igårkväll var det premiär för grillning för mig och Eric, både på denna adressen och för året! Det känns konstigt att vi inte har bott här 1 år än, eftersom det verkligen känns som hem. Men fler år ska det bli, för här trivs vi bra :)

I måndags åkte jag och Eric till A6 och gick upp till golfbanan. Där har jag aldrig varit innan så det var kul att se. Dock är det nog finare där när det är lite grönare i naturen. Några vitsippor och tussilago hittade vi i alla fall!
 
 
 
Imorgon ska vi åka till Skogås för att hälsa på Stina och Johan! Det ska bli kul! Men först ska jag ha handledarträff på högskolan. Hoppas vår idé med examensarbetet går att genomföra!

Hoppas allt är bra med er andra!

Pusssss

RSS 2.0