Fredag fredag fredag !! 23 januari

 
 
Hej allihopa :)
 
jag sitter hemma i soffan och försöker lära mig allt inför omtentan jag har imorgon. Jag tycker att jag kan mycket så borde gå bra men vissa saker är jag lite osäker på.. Tur jag har imorgon förmiddag att plugga också. Tentan börjar inte förrän kl 14. Och efter det ska vi fira jul med Eric familj!! :)
 
 
efter lunch ska jag iväg till A6 där jag ska möta Eric :) vi tänkte testa Friskis där för första gången. Hoppas det är trevliga lokaler. Ikväll ska vi ha fredagsmys men med ganska tidig läggning eftersom jag ska upp och plugga imorgon. På söndag tar jag mitt pick O pack och åker till Hjo för att göra VFU i 7 veckor!!!! Ska blir väldigt roligt men samtidigt läskigt och jag kommer sakna Eric väldigt mycket! 
 
Ha ha en fin helg :)
pusssss
 

11 januari 2015

Hej på er :)
 
Nytt år nya utmaningar. Efter jul åkte jag till Hjo och jobbade innan vi for till Sälen för en vecka. Nu är jag åter i Jönköping och skolan är igång som vanligt igen. Jag sitter nu och pluggar inför vår tenta som är på tisdag. 
 
Annars är julen bortstädad och livet är sitt vanliga nu igen. Igår pluggade jag, jag och Eric tränade på Friskis och på kvällen åt vi på restaurang. Kände att vi behövde lyxa till det :) idag ska dagen gå åt till plugg och möjligtvis en promenad. Men vädret är inte så lockande.. Regn eller snö som kommer ner och smälter. Dessutom har det ju blåst massor igår och i natt. skönt att sova inne ;)
 
 
Snart närmar sig min sista VFU, som jag ska göra i Hjo igen. Dessutom i samma klass som för två år sedan. det ska bli riktigt roligt att komma tillbaka dit, det ser jag fram emot. Vecka 5 är det dags. Då blir det många veckor utan Eric.. Sista VFUn är på 7 veckor!
 
ha det så bra!
pusssss

RSS 2.0