Examensarbetet är inlämnat!

Hej alla glada 😀

Jag måste ju berätta att i måndags lämnade jag och Malin in vårt examensarbete för opponering. Nästa onsdag är det dags. Nu gäller det att läsa andra arbeten och förbereda oss för att opponera på deras arbeten. Det börjar kännas att det närmar sig slutet nu även om det känns väldigt konstigt att jag snart inte kommer gå på högskolan och vara student längre. Himla skumt. Kommer kännas lite tomt tror jag allt!Dagen ska bestå av att läsa arbeten och börja förbereda opponeringen. När Eric har slutat skolan ska vi till Friskis och bli starkare. 😀💪🏼 
Dagarna rullar på väldigt fort nu tycker jag. Nästa onsdag är det avslutningshögtid och sen ska jag börja jobba i hemvården igen 😊

Ha en bra onsdag!

Dagsutflykt!

Idag har jag och Eric varit på Visingsö.
Vi hyrde cyklar och tog oss runt på ön och besökte olika platser!
Så som ruiner, kyrka, minnesplatser och tillsist mötte vi
mamma och hennes klass vid hamnen och tog emot dem på ön!
Vi följde med dem till deras stugby och sällskapade ett tag innan vi tog båten till fastlandet igen.
Vi avslutade en underbar dag på en restaurang i stan för att slippa laga mat ;)
Vi hade tur med vädret och slapp nästan regn (bara några droppar)!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 


 
För att göra Ellen glad har vi förevigat dagen med film! :D

Hoppas ni alla får ett par roliga minuter när ni ser vad vi har hittat på!


 
Ha en bra kväll! 
Pusssss

Jobb, hundtävling och nya fiskar!

Långhelgen började med jobb för min del. Jag åkte till Hjo i onsdags och jobbade två nätter. Det var längesen jag jobbade sist, mellan jul och nyår! Men vad kul det var :) en hel del förändringar men dock lika kul att vara tillbaka. Dessutom fick jag ju umgås med mamma, pappa och katterna!! I fredags åkte jag hem igen till Jönköping och Eric. Vi hade en lugn dag eftersom jag var ganska trött efter jobbnätterna.

 

 

 

I lördags gick vi upp tidigt för att åka på hundtävling. Första hundtävlingen jag var på! Sanna och Biz gjorde sin tävlingsdebut! 
 
Igår var vi ute på vift i flera timmar. Hade många ärrenden att göra och passade samtidigt på att träna. Besökte A6, IKEA, djuraffären och Friskis! Vi testade faktiskt på för första gången att träna på Friskis och Svettis på A6. Kul att testa nytt. Det var ganska litet men bra och fräscht! Dit åker vi troligen fler gånger. I djuraffären köpte vi nya fiskar och växter till akvariumet. SÅÅ FINT det är nu! Snälla Cajsa håll det fint nu också!!

 

Idag är jag hemma för att plugga. Det är dags att läsa igenom hela examensarbetet för att hitta alla småfel som nu kan korrigeras innan inlämningen som är nästa vecka! Puh så nära examen är nu! På fredag är det bara 2 veckor kvar! Jag passar även på att tvätta när jag ändå är hemma och pluggar idag. Eric är just nu en sväng på skolan. 

Ha en bra dag!
PUSSSSS

RSS 2.0