Semester i Hjo

Nu är jag hemkommen från ännu en semestertripp till Hjo!
 
I fredags åkte vi dit och med oss kom också den underbara sommarhelgen! Det har varit riktigt skönt väder att vara i Hjo. Sommarens första dopp i Vättern och ytterligare ett dopp blev det. I lördags åkte jag, Eric, mamma och pappa på utflykt. Eric fick det i present när han fyllde år, utav min mamma och pappa. Vi åkte först till Hindens rev där vi promenerade ut på ett rev i Vänern. Det var ingen sol men ändå väldigt varmt. Picknickkorgen fick också följa med!
 
Vi åt sedan lunch i Lidköping, besökte Rörstrands outlet och sist åkte vi ut till Läckö slott där vi åt en glass! En härlig dag!
 
 
 
 
 
 
 
I måndags kom Stina, Johan och Ada också till Hjo! Det var även mamma och pappas 35-åriga bröllopsdag och hela familjen med respektive, utom Eric, gick ut och åt middag! Det var SÅ gott. Vi avslutade med en glass och sist ett dopp i Vättern. Det har varit några riktigt mysiga dagar i Hjo med familjen! Snart är jag redo att börja jobba igen med massa ny energi :D
 
Pusssss

25 år!

Hej!
 
Tidigare i veckan skulle Eric iväg och göra hemligheter (inför min födelsedag). Men jag följde med honom och höll mig inne på IKEA. Där köpte jag nya sänglampor. Visst blev det bra? :)

Igår var det min födelsedag! Nu är jag också 25 år, precis som Eric. Jag är också närmare 30 än 20.. men det gör mig inget ;)
Jag började dagen med en löptur runt Munksjön och avslutade dagen med massa god mat tillsammans med Eric.En lugn men bra födelsedag! 

 
 
Idag bakar jag inför vårt kalas som vi ska ha nästa vecka med våra närmaste. När Eric har jobbat klart för denna veckan ska vi åka till Hjo och njuta av sommarvädret som har kommit tillbaka. SÅ himla skönt det är ute nu. Imorgon ska vi på utflykt med mamma och pappa (Eric fick det i födelsedagspresent av dem). Senare kommer också Stina, Johan och Ada till Hjo :D Blir nog ett bra slut på detta sommarlovet. För snart är det inte många dagar kvar till jag börjar jobba igen.. Men det blir kul :)
 
Ha en bra helg så hörs vi :D
pusssss

Tvätt, rensning och promenad!

Hej!
 
Denna dagen har hittils bestått av tvätt, rensning och promenerande. Jag rensar och fixar i byrån i hallen, där jag har som vana att alltid skapa kaos! Igår handlade jag små korgar att ha i lådan. Har haft några innan men inte tillräckligt många. Men nu är det faktiskt riktigt fint! Skönt att IKEA finns så nära ;)

Då jag fortfarande inte känner mig helt frisk fick det bli en långpromenad i den sköna värmen idag! Synd att solen inte vill visa sig så mycket bara.. Jag lyssnade till ett sommarprat under tiden. Johan Olsson. Ni som inte har lyssnat - gör det. Jag rös och fick tårar vid flera tillfällen! Kanske eftersom jag själv kan relatera till loppen då jag såg dem på tv. 
 
Jag gick en bit längs med vattnet!
 
 
 
Vi köpte nya sänglampor igår också! Vi har letat ganska länge efter några som vore bättre läslampor. Jag kom på i våras att jag tänkte mindre på jobbet under natten om jag läste några sidor i en bok innan jag somnade. Men lamporna vi har jättedåligt lyse för att läsa. Men så igår hittade vi några. På rea dessutom! Ska sätta ihop dem och ta bild så jag kan visa här sen :)
 
Pusssss
 
p.s. Imorgon fyller jag 25 år....

RSS 2.0