Tvätt, rensning och promenad!

Hej!
 
Denna dagen har hittils bestått av tvätt, rensning och promenerande. Jag rensar och fixar i byrån i hallen, där jag har som vana att alltid skapa kaos! Igår handlade jag små korgar att ha i lådan. Har haft några innan men inte tillräckligt många. Men nu är det faktiskt riktigt fint! Skönt att IKEA finns så nära ;)

Då jag fortfarande inte känner mig helt frisk fick det bli en långpromenad i den sköna värmen idag! Synd att solen inte vill visa sig så mycket bara.. Jag lyssnade till ett sommarprat under tiden. Johan Olsson. Ni som inte har lyssnat - gör det. Jag rös och fick tårar vid flera tillfällen! Kanske eftersom jag själv kan relatera till loppen då jag såg dem på tv. 
 
Jag gick en bit längs med vattnet!
 
 
 
Vi köpte nya sänglampor igår också! Vi har letat ganska länge efter några som vore bättre läslampor. Jag kom på i våras att jag tänkte mindre på jobbet under natten om jag läste några sidor i en bok innan jag somnade. Men lamporna vi har jättedåligt lyse för att läsa. Men så igår hittade vi några. På rea dessutom! Ska sätta ihop dem och ta bild så jag kan visa här sen :)
 
Pusssss
 
p.s. Imorgon fyller jag 25 år....Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0