Semestertider!

God kväll!

Vi njuter av att ha semester och flänger hit och dit för att hinna med massor. Snart är Erics semester slut men min fortsätter ett bra tag till! Vi firade midsommar i Hjo. Underbar dag med sol och värme.


I söndags åkte jag och Eric till Stockholm och turistade i huvudstaden. Vi passade på att bo hos syster när de är på semester. Vi gick på stan, åt god mat och var på Allsång på Skansen. På vägen hem besökte vi skärgården och min aupairfamilj! Väldigt roligt att träffa dem igen efter fler år. Nu är det 5 år sedan jag slutade jobba hos dem. Tiden går SÅ fort. 

Nu njuter vi av det regniga vädret i Hjo! ;-) 
Vi slappar i soffan och gosar med katterna. (Och skrapar duvskit ;-) )

Ha det bra,
Pusssss

Kreta 2016

Hej hopp!

Nu är det semester och idag kom jag och Eric hem från Kreta! Vi har haft en superfin vecka där med massa sol, bad och träningsvärk! Vi har bott på ett hotell precis intill havet. Hotellet hade solstolar både vid poolen och på standen, kanon! Men vi låg bara på dem vid poolen. Jag är inte så mycket för saltvatten, mer för poolen!! :D 
 
I söndags gick vi i Samariaravinen. Europas längsta ravinen. 18 km. Behöver jag säga mer? Jo kanske att vi gick nedför vääääldigt mycket och att jag inte kan gå ordentligt än? Trotts att det är torsdag nu.. Mina vader är SÅ ömma. När vi hade gått klart kom vi fram till en liten by vid havet. Där badade vi, åt mat och inväntade guiden + båttur till bussen. Underbart fint!
Det som hör till är att jag gick samma vandring när jag var på Kreta när jag var 12 år. Jag fixade det då men jag tror jag tycker det var jobbigare denna gång ;)

 
 
 
 

Mer bilder får ni en annan dag! Nu ska jag packa om. Imorgon åker vi iväg igen :D Jag utlovar även ett ihopklipp av filmer från resan ;)
Pusssss

Första dagen i juni!

Tjabba tjena hallå!

Nu
är juni här och jag hoppas på en bra sommar! För ett år sedan hände det flera viktiga saker i mitt liv. 3 juni blev jag moster och 5 juni tog jag med lärarexamen! Tiden går fort. I helgen ska vi fira bästa Ada som fyller 1 år och nästa vecka är det skolavslutning och min första klass går på sommarlov! WOW! Det har varit ett så tufft men lärorikt och minnesvärt år. Jag ångrar inte mina val :)

I höst kommer jag att dela klass med en "ny" lärare på skolan. Hon är erfaren och har flera år bakom sig i yrket. Dock är hon ny på vår skola och jag blir därmed den erfarna där. Idag var hon och hälsade på klassen och det känns verkligen jättebra! Eleverna var nöjda, kollegan verkade nöjd och jag var nöjd! Nästa läsår kommer bli bra, det känner jag på mig.
 
Jag har tänkt ganska länge att jag ska testa att springa hem från jobbet någon gång. Liksom, hur jobbigt kan det vara?! Nu när jag har cyklat ganska många gånger i vår så tänkte jag igen - springa klarar jag! Jag har mätt vägen och det är 6,7km. Idag var det dags. Jag bytte om och lämnade allt i skolan, förutom mig själv, mobilen och nycklar. Slutsatsen av mitt påhitt - det var ju kul och inte alls omöjligt att springa hem!! Det gick superbra! Så det måste jag göra fler gånger.
Såhär nöjd var jag när jag kom fram till innegården här hemma!
 
 
Eftersom vi ska till Stockholm i helgen och fira Ada så har moster givetvis bakat vaniljhorn till kalaset! Perfekt avslappning efter löpningen hem.
 
 
Nu återstår bara en vecka i skolan och två veckor till jag och Eric åker till Kreta. Jag gillar livet just nu!
Ha en bra kväll :)
pusssss

RSS 2.0