Tisdagen den 13 februari

Hej!
Idag är jag extra glad för solen skiner och vädret är underbart! Det kunde varit lite kallare bara så snön kan stanna kvar. Jag har gått en promenad nu på förmiddagen till Hem och hobby. Köpte lite tyg till mina planerade projekt! Nu sitter jag och ser på OS och längskidorna! Här blir det nog tyvärr ingen semla idag.. får se om jag kan fixa det senare i veckan :)
 
 
I helgen som var gick min plattång sönder. Den glappar och stänger av sig hela tiden.. Därför fick det bli ett nyköp! Idag testade jag den och jag hoppas jag kommer vara nöjd :D
 
 
Zeb är ännu piggare idag! Han piggar på sig för varje dag och idag har han spanat på fåglar i fönstret och varit vaken långa stunder. Känns väldigt skönt!
 
Hoppas ni njuter av dagen!
pusssss
 
 
 

Här är jag!

Jag finns fortfarande här. Dock är jag väldigt dålig på att uppdatera bloggen..
 
Just nu har jag sportlov och befinner mig i Hjo. I veckan som gick blev Zeb krasslig och därför är jag hos katterna nu för att ha lite mer koll på honom. Funkar ju bra nu när jag ändå har lov :) Hoppas han blir frisk och pigg igen!! De får maximalt med kel nu när jag har all tid för dem <3
 
 
 
 
Idag träffade jag Melinda och Malva. Vi gick en promenad genom stan i blåsten. Vi har alltid massor att prata om :D
 
Annars rullar livet på. I sommar ska vi äntligen flytta till vår efterlängtade lägenhet och vi ska snart dra igång med flyttplaneringen. Alla tillval är gjorda och nu väntar vi på datum för att få besöka lägenheten! Det känns så spännande och roligt. Längtar till jag kan visa här hur vårt nya hem blir!
 
Hoppas det inte dröjer så länge till nästa gång jag skriver här! Ha det bra!
pusssss
 

RSS 2.0