Söndag - 28 april

Hej mina vänner =)

I fredags kom Stina till Hjo på eftermiddagen. Jag och hon åkte till Almnäs och promenerade till tegelstenarna! Det är häftigt hur de har slipats av vattnet!På kvällen kom Ania, Urban, Hanna och Eric! Det blev middag och prat innan det var dags för sängen. Under helgen har jag och Eric fått dela på min 90säng.. Spännande, men gick bättre än jag trodde!
Igår åkte vi till Tibro och orienterade. Det var premiär för Eric att befinna sig på en orienteringstävling. Han och Hanna gick Knatte-knat :) På kvällen tog vi bussen till Skövde och åkte till Larssons. Det bjöds det på grillat och det var första gången iår för mig :) Vi åt gott, drack gott, spelade, lekte och pratade. Senare åkte jag, Eric och Ellen in till stan och det blev en liten utgång!

Idag har jag och Eric tagit det lugnt. Efter lunchen gick vi en promenad och nu har han åkt tillbaka söderut. Även Stina börjat sin resa hemåt, likaså de andra tre!

Hoppas du också haft en bra helg! För det har jag :) nu är det 1½ vecka kvar här i Hjo. Sen är VFU:n över och jag ska åter till Jönköping :)

pusssss

RSS 2.0