Fredag - 20 september

Hej vänner :)

Hur har ni det? Jag har det bra. Just nu befinner jag mig i Hjo, för att jobba de kommande två nätterna. Jag är inte alls mycket i Hjo nu för tiden och det ska bli skönt att träffa mamma och pappa, och katterna :) Men just nu är jag ensam med katterna då mamma och pappa kikar på handboll i Skövde. De kommer nog hem när jag går till jobbet..
 
Sedan förra helgen har jag haft tenta, i måndags. Det kändes helt okej så nu väntar jag bara på att läraren rättar snällt. I tisdags var jag hos Sara. Vi pluggade och hade hudvårdsklass.
I onsdags och torsdags har jag bara varit hemma. Förutom igår när jag var hos läkaren en snabbis. Eller ja, besöket gick fort men jag fick vänta länge innan jag fick komma in. Nu väntar jag på ännu en kallelse för remiss till Hud på Ryhov.. Blä! Men nu vill jag få ordning på kroppen :)

Idag städade jag och Eric lite i lägenheten innan jag tog bilen till Hjo. Nu återstår en helg utan varandra. HAHA, känner mig löjlig som ens skriver så men på senaste tiden har vi träffats så mycket så det kommer vara konstigt att vara ifrån varandra två dygn. Men nyttigt ;) Jag är ingen liten mes. Eller är jag det? Jag är ju nervös inför natten då jag ska jobba ensam.. men nej, jag är tuff och fixar det :)

Ha det så bra i helgen :)
pusssss

RSS 2.0