Sol, blommor och examensarbete!

 
Hej i solen!

Det känns äntligen som att våren är här på riktigt och äntligen är vinterjackan på vinden. I måndags åkte jag och Eric till Huskvarna för att promenera och foto vitsippor! Jag hittar till och med några blåsippor. Dessutom tvättade och fixade vi med cyklarna i helgen så nu är vi redo för sommaren. Hoppas den kommer snart!

I helgen tog vi det lugnt. I lördags cyklade vi till relaxen på Rosenlund och njöt i bad och bastu hela dagen. I söndags tvättade vi hela dagen lång. Dessutom blev det lite pluggande i helgen. Jag och Malin har kommit en bra bit på vårt examensarbete nu omen det är fortfarande massor kvar och i slutet av denna veckan ska vi genomföra våra intervjuer. Det ska bli spännande. Nästa vecka ska vi underhålla oss med att transkibera och analysera samt skriva resultatet på undersökningen. Men vibbarna av examen känns mer och mer. Det är inte många veckor kvar, dock ska vi hinna med en del innan..
 
 
 
 

 
 
Idag är det jag som har en lugn dag. Det händer inte ofta nu när vi skriver på examensarbetet. Eric är i skolan och i eftermiddag ska vi till Friskis. Imorgon ska jag till Hjo och sova en natt hos mamma och pappa, och katterna!!

Hoppas ni har det bra! Pusssss

RSS 2.0