Onsdagen den 11 februari

Hej mina kära vänner!
 
Det är verkligen fullt upp i livet just nu. Min sista VFU är igång och jag har varit två veckor i den fina klassen i Hjo. Det är en lycka varje dag att få gå till skolan och träffa barnen i 3an. Jag tycker att det är superroligt och det känns härligt att känna så här nu när det snart är dags för mig att stå där i verkligheten! Jag är alltså i 3an på Hammarnskola i Hjo. Min handledare är duktig och jag lär mig mycket varje dag. Hon ger mig feedback dagligen och jag får nya saker att tänka på och förbättra varje gång jag ska stå inför klassen. Eleverna är dessutom duktiga, snälla och respekterar mig som en lärare där. Så allt känns toppen! Dessutom får jag bo med mina föräldrar och sötnosarna Bruce och Zeb. Det är underbart att höra klösande på dörren efter att väckarklockan har ringt på morgenen och in kommer en eller två gosiga katter som vill kela. 

 
Men denna veckan är jag i Jönköping och har föreläsning, seminarium och redovisning. Detta eftersom eleverna har sportlov. Så idag har jag haft seminarium och det kändes bra. En nyttig bok att läsa nu innan vi kommer ut på fältet och det gav oss lite mer kött på benen. Men på söndag ska jag tillbaka till Hjo för att göra 5 veckor till i skolan där. Det ska bli skoj. Men givetvis saknar jag Eric och att vara i lägenheten när jag är i Hjo. Men det får jag ju på helgerna :)

Jag börjar även känna av hur nära skolan kommer ta slut. I juni är jag förhoppningsvis färdig lärare och ska klara mig på egna ben.. Får bita ihop det sista i skolan nu bara så jag fixar allt :) Jag har blivit godkänd på föregående kurs i svenska, jätteskönt. Dock väntar jag på resultat på omtentan i mattekursen vi läste innan jul..

Så, nu fick ni en liten rapport om hur jag har det just nu :)
Hoppas ni mår bra och har det bra! Pusssss
 
 
 
 

RSS 2.0