söndag - 30 oktober

Hej!

Jag håller på att packa ner mina saker i flyttlådor.. Vill ju få ner det mesta till Jönköping! På lördag kommer mamma ner till mig så då måste allt stå redo så hon vet vad hon ska ta med ;) DVD, fotoalbum, smycken.. det blir en del! I fredags provade jag och pappa glasögonbågar, mamma var med som smakråd! Jag bestämde mig och beställde ett par svart-lila! förvånande att de var lila...
Jag bokade sedan tid till ansiktsbehandling! Jag fick det i present av Marie, Melinda och Louise när jag fyllde 20:) Det ska bli skönt, men troligen kommer de göra lite ont.. Men det blir faktiskt den 23 december ;) perfekt innan jul! På kvällen kom Marie till mig! Vi hade mycket trevligt! Senare kom även Louise hit en sväng! 

Igår var det lugnt och skönt här hemma. Jag bakade en kaka, lånade en bok på bibliotoket (till kommande kurs) och städade lite på vinden! Dock hann vi bara en bråkdel! Så galet mycket saker där uppe..
Men ner från vinden kom i alla fall min julgran, adventsljusstake och lite julpynt! Det ska mamma också ta med ner till Jönköping nästa helg, så slipper jag ta de på bussen!

Imorgon börjar en ny kurs på högskolan! Lärande och utveckling heter den. Blir spännande. Så då ska jag ner till Jönköping igen! :)

Ha de bra
pusssss

fredag - 28 oktober

God förmiddag!
Ska börja med att berätta vad jag gjort sedan sist!
I onsdags pluggade jag på förmiddagen. Efter lunch tog jag cykeln till Melinda & Julia! Melinda bakade lite och lilltjejen fick sova! Sen kom Marie.Vi tre fikade och det är sååå mysigt när vi umgås!gillar verkligen er!<3
Jag skyndade mig sedan iväg från Melinda bort till mormor och morfar. Jag och morfar knallade ner till busshållsplatsen för att vänta på att bussen med föraren John skulle komma! Vi åkte med honom till Brandstorp och tillbaka till Hjo igen! Morfar var så glad och nöjd!! :) kul!

Jag skyndade mig sedan igen, till torget. Skulle på synkontroll. Det var som jag trodde - min syn hade försämrats! Så idag ska jag ta med mig mamma och pappa fram till affären för att kika på bågar..
Efter synundersökningen åkte jag, mamma och pappa till Tidaholm och simmade!Även bastuuuu efter:D så härligt!

Igår var det mycket plugg!! Så jag böev nästan klar med tentan! skönt!
Men jag tog ett avbrott på dagen och cyklade till Hem&hobby! Där köpte jag en ljusbricka och ljus till min adventsljusstake! Så nu är det ordnat! Bild kommer om några veckor när jag pysslat iordning det och det är dags att tända första ljuset!

Igår kväll besökte jag även församligshemmet och ungdomsgruppen! Det är ju så mysigt:) vi såg på film!!
Nu har jag skrivit det sista på hemtentan och ska väl lämna in den sen.. innan det är för sent ;)

Ha en bra helg :)
Pusssss

tisdag - 25 oktober

Hej

Nu är jag hemma i Hjo igen! :) trevligt! I förmiddags skypade jag med Emma!! som befinner sig i Hong Kong! Saknar den token massor! Här är en bild på oss två från midsommar i Hyde park ;)



Jag tog sedan bussen till Skövde för att ta bort tandställningen på underkäken :D åh vad skönt! Efter 2½ år är den äntligen borta!
sedan mötte jag upp pappa och vi köpte en översättningspenna! superbra att ha! jag köpte även sifferbrickor som jag ska ha på mina adventsljus! :) nu fattas bara ljusen och fatet ;) haha!

Imorgon ska jag plugga och träffa Melinda, Julia och förhoppningsvis Marie :D

Ikväll ska jag träna!

pusssss

RSS 2.0