Onsdag - 26 februari

Hej :)

Idag fyller bästa Bruce 7 år!!! :)Tyvärr är jag inte hos honom så jag hoppas mor och far firar honom med något gott och extra kel :) Tänk så liten han har varit!


I helgen var vi i Göteborginflyttningfest hos Ellen. Hon hade en fin och mysig lägenhet och en toppenfest! Det var skojigt att äntligen "visa upp" Eric bland orienterarna! Efter en lyckad fest åkte vi tillbaka till Jönköping i söndags. När vi kom hem var jag tvungen att plugga och Eric spelade tv-spel.

Måndag och tisdag har jag varit i skolan och Eric har varit på jobbet. Idag är jag dock hemma och ska plugga hemifrån. Jag och Malin kände att det vore skönt med en dag hemma, även om man pluggar. Så idag slipper hon pendla hit, det tar 2 timmar enkel väg för henne.

Igår när Eric kom hem ifrån jobbet plockade han upp mig och vi åkte till MIO. Jag hade kikat på internet och hittat några billiga soffor. DOCK var de stenhårda.. därav priset såklart. Så ingen billigMIOsoffa till oss. Dock gick vi vidare för att även kolla på sängar. För er som inte vet så vill jag och Eric ha både en ny soffa och en ny säng. Men vi har hela tiden sagt att vi ska köpa det när vi flyttar. Men ska vi ens flytta? Det kommer säkert dröja i alla fall. Och vi har kommit på att vi kommer inte ha råd att köpa allt nytt på samma gång så därför börjar vi kika redan nu. Självklart fastnade vi för en säng, efter att ha legat i ett antal. Jag ville dock kolla IKEA innan vi bestämde oss så vi for dit. Eric tryckte i sig 2 korvar och vi provlåg sängar. Men sängarna var ju mycket dyrare på IKEA än MIO.. SÅ vi åkte faktiskt tillbaka till MIO och köpte en säng :O spontant men ändå genomtänkt ;) Nästa vecka ska den hämtas och då ska jag visa bild på hur det ser ut här hemma!! Äntligen ska vi ha en större säng. Nu har vi "min" säng som är 120cm. Den nya är 160 cm och kommer förhoppningsvis bli jättebra :)

Men nu babblar jag på här. Jag måste ju plugga... Ha en bra dag!
PUSSSSS 
 Torsdag - 20 februari

God morgon :)

Idag hade jag sovmorgon eftersom jag och Malin ska jobba hemifrån idag. SKÖNT :) Det var extra välbehövligt efter gårdagskvällen..

När vi hade lagt oss igår (tidigt, typ 21.30 som vanligt eftersom Eric går upp tidigt) ringde det plötsligt på dörren. Långa signaler och gav sig inte. Vi bara tittade på varandra och funderade vad vi skulle göra. Men vi hann inte tänka särskilt länge. Det rycktes massa i handtaget och plötsligt låser någon upp dörren och det kommer in två tjejer. Vi blev helt förvånade och Eric reste sig upp och drog täcket runt sig. Jag följde efter med mitt täcke. Vi såg säkert knäppa ut som stod där med varsitt täcke.. Men det brydde sig inte tjejerna om. Den ena frågade bara efter någon Emma..
- Var är Emma? Vad gör ni här? Vilka är ni?? 
- Här finns ingen hemma, vi bor här. Sa Eric
- Neeej ni bor inte här. Emma bor här!!
- Vi bor visst här!! Hur kom ni in? Vad är det för nyckel, frågade jag då.
Vi fick egentligen inget vettigt svar. Hon tjatade bara om Emma och att det var Emmas nyckel och de skulle på fest hos Emma. Där stod vi i varsitt täcke.. HAHA. Tillslut såg jag en bit av nyckeln och sa:
- Det är ju MIN nyckel. Vad fick ni den ifrån??
- Neeej det är Emmas nyckel!
Men kompis sa till slut ifrån (hon var lite mer nyketer än den första) och sa att Emma visst hade något grönt i nyckelknippan och det fanns det inte i denna. Men inte ville hon ge mig nyckeln..
- Följ med ner så pratar vi med Emma sa hon då.
- Men jag har bara trosor på mig! Ge mig nyckeln. Jag kunde ju knappst gå ner i täcke och berätta att det var min nyckel :P

Vi fick till slut nyckel och de gick ut, vi låste och pustade ut. Vi kom fram till att efter att vi handlat låste jag upp dörren, vi bar upp all mat och efter det stängde Eric dörren. Ingen av oss hade någon tanke på att nyckeln satt kvar i dörren.. Jag brukar inte slarva såhär med nycklar.. jag ska vara jättenoga i fortsättningen!! Vi la oss igen och Eric försökte lugna ner mig. MEN så ringde det på dörren IGEN! Eric klädde på sig denna gången och öppnade. Så klamade tjejen in igen. 
- Jag glömde min jacka hos er, var är min jacka? Den är svart och har massa victoria secret-grejer i!
Så började hon kika runt och hon försökte börja rota i våra kläder men då fick Eric henne att gå ut. Äntligen fick vi lägga oss igen och försöka sova. En väldigt händelserik kväll.

Hoppas ni hade en bra kväll i alla fall ;) och att ni får en bra torsdag! Nu ska jag plugga!
Pusssss

Onsdag - 19 februari

Hej :)

I lördags åkte jag till Hjo. På eftermiddag tänkte jag lägga mig i mitt rum för att sova/vila inför nattens jobb. Men först skulle det städas! Sånt kaos det har varit där sen jag försökte rensa ur i höstas.. Men nu ser det faktiskt helt okej ut :D så jag kunde vila ett par timmar! Pappa hade sedan bakat så det blev nybakt semla innan jag trampade iväg till jobbet. Natten gick jättebra och det var skoj att vara tillbaka och träffa kollegor och brukare igen :) Jag trodde att det skulle vara en hel del nytt men faktiskt inte! Det var nästan som det var för 3 månader sedan, när jag jobbade senast.


 

I söndags var vi hos John och Angelica och kikade på skidorna! SJUUUKTbra killar och tjejer i landslaget :) och idag har de lyckas ta ytterligare 2 medaljer! :) Jag åkte efter skidtittandet i söndags tillbaka till Jönköping. Eric och jag åt middag och tog det lugnt i soffan framför tvn. Det var skönt att bara vara vi och hemma :)

I måndags var det skola. Sedan step. Igår var det samma visa fast ingen step, "bara" egen träning i gymmet. Idag har jag varit i skolan igen. Vi skriver på för fullt och börjar komma framåt nu. Känns bra :)

Om en stund ska jag åka till A6 och kika lite. Eric ska plocka upp mig där på vägen hem sen så ska vi handla på Maxi. Jag har fått tillbaka min telefon nu också! Eller igår. Jag gick direkt och köpte ett nytt batteri, eftersom verkstaden inte gjorde något åt telefonen :( hoppas den funkar nu..

Här får ni en bild från förra veckan när vi var på sittning :D
 

PusssssRSS 2.0