Torsdag - 30 maj

Hej på er :)

Igår efter skolan gick jag och klippte mig. Det var nödvändigt och blev skönt och bra! På kvällen kom Sara till mig innan vi åkte till Akademien för en kväll med andra studenter. Det var längesen vi var där nu så det var dags! Det var en mycket rolig kväll :)Idag har jag och Eric varit på besiktning och hämtat nycklar för våran lägenhet! :) Det blir spännande att nästa vecka flytta dit och börja fixa i vårat hem. Efteråt blev det lunch och shopping på A6. Vi (jag) köpte en jättefin kudde till våran soffa! ;) Men inga bilder än, det kommer när vi flyttat in och fixat lite, roligare så!

Vi har ikväll lagat middag hemma på Dalvik och Eric åkte hem till Huskvarna för en stund sedan. Imorgon ska jag en snabbis till Hjo efter skolan innan det blir Skövde på kvällen. Det är återträff för Idrottsprogrammet på Bogrens. Det ska bli skoj att träffa gamla klasskompisar och lärare från gymnasiet. Tiderna och livet har ju förändrat en hel del sedan jag gick på gymnasiet! :) Det blir sedan en natt i Hjo för första gången på över 3 veckor. På lördag drar vi till Partille!

Ha det bra!
Pusssss

Tisdag - 28 maj

Hej!

Idag är en dag jag inte orkar göra så mycket. Det blir ju så ibland. Jag borde egentligen plugga, har bara skrivit några rader idag. Men jag är slut i huvudet efter förmiddagen i skolan. Jag har försökt packa ner allt som inte ska användas sista veckan i lägenheten nu men det är så himla svårt att veta.. Och den senaste flyttlådan fick en blandning av typ allt i sig! :/ Eric kommer nog inte gilla det.. ;)

Men väldigt mycket är faktiskt nerpackat nu och jag njuter av de sista dagarna uppe på Dalvik! Snart blir det Väster som är mitt hem :)

Ikväll ska jag träna. Det är koreografi step som står på schemat! Det ska bli himla kul :) Jag brukar inte vilja träna men nu tycker jag det är superskoj och jag vill träna varje dag!!! Dock blir det tvärtom resten av veckan. Det blir alkohol och noll träning. Får ta nya tag nästa vecka sen :)


Efter 1 år och 10 månader är det snart över! Det är dags för nya äventyr! Bild från hösten 2011.


Sköt om er!
pusssss
 

Måndag - 27 maj

Hej :)

Jag är tillbaka i Jönköping efter en helg på Sötåsen. Jag tog tåget tillbaka igår. Gårdagens kväll bestod av film, både Johan Falk och en Wallander hanns med innan jag skulle sova :) Idag hade jag sovmorgon så vaknade inte förräns kl 10. Då blev det plugg, tvättning och efter lunch gick jag ner till stan. Jag mötte Agnes och Eric och vi tränade på Friskis!
Eric följde sedan med mig hem. Vi åt mat och pratade och hade det allmänt mysigt :) Nu har han tagit bussen hem  mot sig. Det är inte många gånger kvar som det behöver vara så, snart bor vi tillsammans :) Då behöver ingen åka hem eftersom båda kommer vara hemma!!

Imorgon är det skola igen och på kvällen träning :) Nu kör vi hårt för att få kroppen i form igen!
Ha det bra och sov så gott!
pusssss

RSS 2.0