Måndag - 26 augusti

Hej :D

I fredags åkte jag och Eric i en fullpackad bil upp till Stockholm och Stina & Johan! Johan stod redo med middagen när vi kom och det bjöds på en mycket god höstgryta!!
I lördags började vi dagen med en promenad i Skogås innan vi åkte till stan för att titta på triathlon. På eftermiddagen blev det lite shopping och middag på min favoritrestaurang!!!!!

Söndagen spenderade vi på Skansen. Det var häftigt att komma så nära djuren! Längtar till Australien nu!! På eftermiddagen åkte vi tillbaka mot Jönköping.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag varit i skolan och Eric har jobbat. Nu ska vi strax fixa middag och bara mysa i soffan ikväll!
 
Ha det bäst!
pusssss
 

Onsdag - 21 augusti

Hej på er :)


Nu är skolan igång och vardagen ska få lite rutiner i vårat hem. Dock är jag ledig idag. Efter att jag hade jobbat min natt i Hjo i torsdags åkte jag med bilen ner till Jönköping igen. I fredags kom Anna och Ellen på besök och vi fick en fin inflyttningspresent!! :) På kvällen blev det tacomys med sambon!
 
I lördags var det dags för sommarfest. Eric drog redan innan lunch men jag slappade en stund extra hemma. På eftermiddagen åkte jag ut till logen där festen skulle va. Efter ombyte, lite fixande så började fler "trilla" in. 
Under festen var det 70-tals tema och det gick alla in för! Det var en lyckad fest med mycket glädje :)

 
I söndags vaknade vi sakta men säkert upp i logen. Vi var 6 st som återstod på festen.. Efter frukost, städande och tillnyktrande så kunde vi åka hemåt. Det blev pizza till middag och dagen var rätt lugn för min och Erics del.
Men på eftermiddagen träffade vi Ida en sväng för att visa den nya studenten runt vid skolan och så :)

Igår var det Blodomloppet på kvällen. Både jag och Eric sprang. Det var roligt och nu hoppas jag att både jag och Eric får mer energi till att träna!!

Ikväll kommer Sara hit och senare ska vi till Akademien :)

Ha en bra onsdag!
Pusssss

Tisdag - 13 augusti

Hej :)
 
Kom på att det är dags att blogga igen. Va dålig jag blivit på det nu.. men det går ju i perioder!
Eric är på jobbet och jag slappar på hög nivå här hemma. Igår städade jag hela lägenheten medans E jobbade så idag får jag faktiskt slappa. Jag tänkte hinna med en promenad i regnet innan han kommer hem dock :)

Imorgon ska jag till Hjo igen för att jobba. Det är bara en enkelnatt, ovanligt så får se hur det blir :) kommer antagligen inte bli mängder av sömn de närmaste dygnen! En natt klarar man väl att strunta i sömn..?! ;)
 
Tänkte visa lite hur vi har det här hemma! Såg dock nu att det bara står en stol vid bordet, vi har faktiskt två ;)

 
 
 
 
 
Igår fick vi även hem våra nya ryggsäckar! Jag hade beställt mig en liten och Eric en stor, perfekt till Australien :D
 
Ha det bra!
pusssss
 

RSS 2.0