Måndag - 23 juni

Hej vänner :)

Midsommarhelgen är nu över och det är måndag igen. Jag har varit i Hjo sedan i torsdags och jobbat. Ikväll är det dags att jobba igen. Jag gillar jobbet och jag gillar pengar så det går bra ;)

Midsommarafton firades med ett gäng härliga typer på Hammarsjorden i Hjo. Eric var dock saknad eftersom han var i Jönköping. På kvällen fick jag cykla hem för att jobba men dagen var lyckad i alla fall :) Jag tänkte bjuda på några bilder från midsommarafton :)

 


 
 


 
Midsommardagen blev också mysig och vi började med en öl på eftermiddagen i stadsparken. På kvällen kunde även jag vara med eftersom jag var ledig. En bra helg trotts jobb helt enkelt! :D

Nu ska jag jobba tre nätter i rad innan jag ska ner till Jönköping och min Eric för ett par dagar. 
Sköt om er och ha det så bra!
Pusssss

Torsdag - 19 juni

Hej på er :D

Torsdag och dags för att jobba ikväll igen. Nu har jag varit i Jönköping i fem nätter och ska vara i Hjo den kommande veckan. Kämpigt men nyttigt att vara ifrån Eric. :) Under de kommande 7 nätterna ska jag jobba 5 av dem. Bara att hålla igång och bita ihop! Dagarna här i Jönköping har rullat på och varit bra! Jag har börjat packa ner vårt hem i lådor inför flytten som sker om drygt en månad. På min födelsedag närmare bestämt :) Härligt att fira med flytt och pizza!!!! Eftersom jag är mycket i Hjo nu så hinner jag inte packa alls nästa vecka och sista veckan är vi ju i Funäsdalen

I lördags var vi i hundvakter hos Erics föräldrar. Jag tog med mig kameran och fotade godingarna!! 


 
Förra veckan gjorde jag ju även om min byrå som morfar har snickrat till mig 2002. Jag och Eric kommer behöva mer möbler i nya lägenheten för att fylla ut utrymmet ;) Därför tänkte vi ta ner byrån från Hjo, dock passar inte orginalfärgen in i vår möblering så jag betsade den! Här får ni se resultatet, dock inga nya knoppar än. Jag ska visa er när den är helt färdig och står på plats i lägenheten senare. :) Tror att det kommer bli assnyggt!!!
 

Idag ska jag laga lunch till Eric, som ska stå färdig på bordet när han kommer hem :) Sen ska jag åka till Hjo! Hoppas ni får en bra midsommar. Jag ska träffa mina kusiner och några vänner imorgon och äta lunch, mellan mina sovtimmar!! ;) Jobbar natten till och natten från midsommar..

Ha det så bra :) Pusssss

Tisdag - 17 juni

Hej :)

Fullt upp och jag sitter knappt vid datorn nu när det är sommar och sol! Jag har varit över en vecka i Hjo och träffat vänner, jobbat och umgåtts med familj och djur! Men nu är jag åter i Jönköping fram till torsdag då det är dags för Hjo och jobb igen.

Flytten börjar närma sig men jag vågar inte tro på det fullt ut förrän nästa vecka. :) Men nu har flyttlådor börjat fyllas. Jag kommer ju vara en del i Hjo nu och därför behöver jag börja packa redan för att hinna. Dessutom ska jag och Eric till Funäsdalen en vecka i juli så innan dess måste allt vara packat :) SÅ spännande!!

Hoppas ni andra har en bra sommar!
Pusssss

RSS 2.0